Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Správa Fotosúťaž s Marmota Festom

V dňoch 27. - 28. februára 2009 sa v kinosále Filmového klubu Nostalgia v Bratislave uskutoční 3. ročník festivalu Marmota Fest. Pri tejto príležitosti vyhlasuje HIKING.SK fotosúťaž, ktorá začína dnes a bude prebiehať v troch témach. V každej z nich budú odmenení autori troch najlepších fotografií permanentkou na festival Marmota Fest 2009 (vstup zdarma na všetkých 5 blokov). Súťažiť sa bude aj o cenu HIKING.SK.

Súťažné témy

1. téma: Človek v horách
2. téma: Keď ide do tuhého
3. téma: Sranda musí byť

Uzávierka súťaže je 20. februára 2009 pre všetky tri témy. Hodnotiť budú čitatelia HIKING.SK. Hodnotenie bude prebiehať do 25. 2. 2009.

Víťazov v jednotlivých témach budeme kontaktovať. Vybrané fotografie budú vystavené na Marmota Feste, preto je dobré mať ich aj vo vysokom rozlíšení (min. 6 megapixelov), autorov budeme taktiež kontaktovať.

Priamo na festivale, pred začiatkom záverečného programového bloku, vyhlási redakcia HIKING.SK najlepšiu fotografiu celej súťaže a odmení jej autora.

[ Tipy na túry a aktuality z hôr môžeš sledovať aj na našom FacebookuInstagrame ]

Fotografie musia byť v súlade s podmienkami použitia Galérie HIKING.SK (podrobnejšie v 1. kroku pridávania fotografie). Redakcia si vyhradzuje právo odstrániť zo súťaže fotografiu, ktorá bude uvedené podmienky porušovať alebo nebude súvisieť s témou súťaže. Obmedzenie lokality na Slovensko a poľskú časť Tatier neplatí, do súťaže je možné pridávať fotografie z celého sveta.

Tešíme sa na pekné fotografie a želáme dobré svetlo :)

Linky

Marmota Fest 2009
FK Nostalgia

Najnovšie