Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Extra Hiking.sk má osem rokov

Presne pred ôsmimi rokmi bol na Hiking.sk uverejnený prvý článok o Kamennej chate. Tým sa začala činnosť nášho magazínu, ktorý sa za osem rokov dopracoval nielen ku každodennému vydávaniu článkov, ale aj spusteniu prídavných služieb ako turistická mapa, vyhľadávač turistických trás a iné.

Čo však považujeme za ešte dôležitejšie, okolo nášho projektu vznikla komunita turistov, milovníkov prírody a nadšencov, z ktorých mnohí nám pomáhate túto stránku ďalej budovať, či už ako členovia redakčného tímu, autori článkov a fotografií, spoluorganizátori našich akcií, ale aj tí, ktorí nám v diskusných fórach prispievate rôznymi podnetmi na zlepšenie a ďalší vývoj Hiking.sk.

V tomto roku sme sa opäť pohli o kúsok dopredu. Spustili sme samostatný web cyklo.hiking.sk, ktorý snáď bude časom tiež žiť svojím vlastným životom tak, ako hiking. Turistickamapa.sk má nový topografický podklad a v príprave je ešte niečo nové, podstatné najmä pre autorov, čo však chceme predstaviť až na víkendovom narodeninovom stretnutí v Malej Fatre. Tiež sme obohatili naše akcie o lavínový kurz, pomoc pri obnove turistického značenia a čerstvo máme za sebou 1. ročník Nízkotatranskej stíhačky.

Naša návštevnosť sa oproti rovnakému obdobiu minulého roka takmer zdvojnásobila. Podľa Google Analytics nás za posledný mesiac navštívilo 130 000 ľudí, ktorí spolu vygenerovali 250 000 návštev, v rovnakom období minulého roka to bolo 65 000 návštevníkov a 139 000 návštev.

Ešte raz teda ďakujeme všetkým spolupracovníkom aj návštevníkom za priazeň a budeme sa ďalej snažiť robiť všetko pre to, aby Hiking.sk bol miestom, kam sa budete radi vracať.

[ Tipy na túry a aktuality z hôr môžeš sledovať aj na našom FacebookuInstagrame ]

Najnovšie