Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

PR Oslavujeme aj malé víťazstvá

Zimné športy sa nezaobídu bez kvalitného športového vybavenia a najmä funkčného oblečenia. Značka Alpine Pro pripravila novú zimnú kolekciu, ktorá zabezpečuje všetok komfort k rekreačnému a športovému využitiu. Funkčnosť zabezpečujú materiály z prírodnej tkaniny, ktorá využíva napr. bambusové vlákno.

Tohtoročná zimná kolekcia sa profiluje heslom „Oslavujeme aj malé víťazstvá“. Vyjadruje tým spoľahlivosť materiálov, dokonalú funkčnosť ich kombináciou a eleganciou kvalitných detailov strihov. Je ušitá pre športovcov aj milovníkov prírody na mieru a poskytuje maximálny pôžitok z výkonu.

Ski kolekcia Alpine Pro ponúka ako novinku v sezóne 2011/2012 free ski kolekciu pre ženy aj mužov. Lyžiarsky štýl free style sa dostal na ZOH Soči 2014. Alpine Pro ide s trendmi a ponúka zákazníkom free style kolekciu, ktorá je zaujímavá nielen vzhľadom, ale aj použitými technológiami. Kolekcia ponúka široké množstvo ľubovoľných farebných kombinácií. Aktívny lyžiar si vyberie z kolekcie membránových SKI kompletov, kde sú pripravené špeciálne SOFT-SHELL WINDBARIER komplety. Tu hrá hlavnú úlohu pohodlie pri športe. Neoddeliteľnou súčasťou kolekcie sú doplnky. Zákazníkov určite potešia čiapky, rukavice, softshellové rukavice a šály v módnom strihu, ale tiež lyžiarske okuliare a prilby v štýlových farbách. Detská ski kolekcia v ružovej, zelenej, modrej alebo hnedej farbe priviala v zime farebnú lavínu zábavy.

Pre vášnivých snowboardistov Alpine Pro pripravilo štýlovo a farebne odvážnejšie kúsky. „Tento rok sú u nás hitom asymetrické a veľké kontrastné vzory, výrazné farby v neobvyklých kombináciách a nápadné celoplošné potlače. Kolekcia pôsobí veľmi sviežo, veselo a trendovo – zodpovedá požiadavkám mladých snowboardistov,“ hovorí dizajnérka Alpine Pro Lucie Kuříková. Dôraz v kolekcii zameranej na snowboard je samozrejme kladený nielen na štýl, ale tiež na materiál, v ktorého zložení nemôže chýbať vysoko funkčná a vodeodolná PTX membrána.

STOP vetru a dažďu

Základným prvkom Ski kolekcie 2011/2012 sú anatomicky tvarované strihy búnd i lyžiarskych nohavíc. Ochranu zabezpečuje vodeodolná membrána PTX, ktorá je vyrobená z pevného, oderuodolného materiálu. Taktiež záter AQUACORE s vodným stĺpcom v rozmedzí 3 000 – 15 000 mm. Proti čerstvému vetru z hôr vás ochráni WINDBARIER a pohodlie zabezpečí priedušný materiál. Oblečenie je zároveň veľmi priedušné. Štandardom sú lepené vrecká, podlepené švy a vodeodolné zipsy. Bundy majú všitú termoregulačnú kuklu, ktorá sa dá zbaliť dovnútra bundy. Táto kolekcia do najextrémnejších podmienok je dôkazom maximálnej účinnosti materiálov, z ktorých je vyrobená.

Bambusové prádlo

Pre dokonalú funkčnosť zimného oblečenia je dôležité myslieť tiež na najspodnejšie vrstvy odevu. Zimná kolekcia Alpine Pro ponúka spodné pánske aj dámske prádlo z materiálu s obsahom bambusového vlákna. Jeho prednosť spočíva v rýchlom odvádzaní vlhkosti od tela. Bambusové uhlie dokáže absorbovať telesnú tepelnú energiu a zároveň ju vyžarovať späť. Tento materiálu je nielen šetrný k prírodným zdrojom, ale má aj jedinečné vlastnosti. Ide o ekologický produkt, vypestovaný bez chemikálií. Jeho unikátnosť tkvie v antibakteriálnych účinkoch, navyše je savý, na dotyk veľmi príjemný.

Michal Andel, produktový manažér Alpine Pro Slovensko

Najnovšie