Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

PR K zimným pobytom skipass Vrátna ZADARMO

Skvelá zimná dovolenka v luxusných chatách s wellness centrom a s lyžovačkou vo Vrátnej v atraktívnych zimných balíkoch so zľavou až 37%! Chaty Uhorčík, Ilčík a Rajhoha v Terchovej ponúkajú ideálne ubytovanie na zimnú dovolenku neďaleko lyžiarskeho strediska Vrátna. Tieto luxusne zariadené chaty ponúkajú vysoký štandard ubytovania, každá chata má vlastný rekreačný priestor, každá chata má vlastné detské ihrisko a pri chatách sa nachádza klzisko, ktoré je pre ubytovaných hostí zadarmo.

V chatách sa nachádza aj wellness centrum s veľkou masážnou vírivou vaňou, fínskou saunou a infrasaunou, ktoré isto prídu vhod po lyžovačke. Pre skupiny zabezpečíme aj stravovanie formou polpenzie alebo plnej penzie, k dispozícii je veľká spoločenská miestnosť.

Vytvrárame ideálne podmienky pre rodinnú dovolenku s deťmi, nedávno sme získali certifikát „Vstúpte s dieťaťom“ od Únie materských centier. Aj ten je zárukou toho, že u nás si dovolenku vašimi deťmi užijete naplno.

Na zimnú sezónu 2011/2012 sme pripravili atraktívne zimné pobytové balíky, mnohé z nich už zahŕňajú wellness aj skipass do lyžiarskeho strediska Vrátna v cene. Aktuálne ponúkame tieto balíky v zaujímavých zľavách. Do pozornosti vám dávame napríklad tieto pobytové balíky:
- Januárové pobyty 7-dňové
- Januárová lyžovačka s bonusom až -210 EUR/pobyt pre štvorčlennú rodinu. 7x ubytovanie, 5 dňový skipass, 1x wellness, klzisko. Cena od 159 €/osoba/7 nocí.
- Jarné prázdniny 2012
- Jarné prázdniny s lyžovačkou na chate. 7x ubytovanie v 3* chatách, 5 dňový skipass v stredisku Vrátna, 1x wellness. Cena od 174,5 €/osoba/7 nocí.

V cene pobytov je už zahrnuté:
7x ubytovanie v 3* chatách,
5 dňový skipass v stredisku Vrátna,
1x wellness,
klzisko pre deti a dospelých v areáli chaty,
zadarmo parkovanie pri chate aj v lyžiarskom stredisku Vrátna,
poistenie na zásah HS pri lyžovaní na vyznačených zjazdových a freeridových tratiach v cene skipassu
zľavy na zimné atrakcie
20% zľava na požičovňu lyžiarskej a snowboardovej výstroje
20% zľava na ski servis
10% zľava na Snežnicový pochod
1 hod. ZADARMO, ďalšie 20% zľava Babysitting na kopci

Tešíme sa na vašu návštevu. Viac informácií nájdete aj na našej webovej stránke www.chatauhorcik.sk. Rezervácie pobytov na tel. čísle 0905 462 076.

Fotogaléria k článku

Najnovšie