Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

PR Jar už dorazila aj do predajní AlpinePro

Alpine Pro prináša novú jarnú kolekciu do našich obchodov. Táto svieža kolekcia evokuje pocity bezstarostných jarných dní a láka na prvé výlety. Najnovšie trendy v športovej móde súvisia predovšetkým s funkčnosťou a inteligenciou jednotlivých materiálov, ktoré spolu tvoria dokonalý produkt, ktorý bol testovaný odborníkmi v náročných podmienkach.

V kolekcii je kladený veľký dôraz na funkčnosť outdoorového oblečenia a profesionalitu spracovania. Vodovzdornosť a priedušnosť sa neustále zvyšuje, preto sa stávajú samozrejmosťou podlepené švy a nepremokavé zipsy.

V Alpine Pro je pre nás dôležitý aj dizajn a práca na ňom je to, čo nás naozaj baví! Kolekcia je veľmivýrazná a plný jasných farieb, ktoré ako celok pôsobia mladistvo a sviežo. Kárované motívy nájdete naprieč kolekciou rovnako, ako vodorovné, športové pruhy a vypletané geometrické tvary, ktoré sú hitom jarných trendov. Strihy jednotlivých produktov sú anatomicky prispôsobené postave, majú ergonomicky tvarované rukávy aj kolená, ale zároveň poskytujú potrebnú voľnosť.

Naším cieľom je stať sa dlhodobým partnerom profesionálnych aj rekreačných športovcov, preto naše produkty prispôsobujeme tak, aby boli predovšetkým funkčné, spoľahlivé a navyše módne.

Alpine Pro Team
www.alpinepro.sk

Najnovšie