Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

PR Novinky od Craft a Didriksons1913

Funkčnosť – farebnosť – dizajn, tak by sa dala veľmi stručne charakterizovať nová kolekcia Craft na jar/leto 2012. Doteraz bola značka Craft synonymom funkčnosti, ergonómie a komfortu. V tohtoročnej kolekcii pribudli navyše svieže farby a zaujímavý design. Nová jarná kolekcia značky Didriksons1913 kladie tento rok dôraz na mestskú a detskú módu, ale nezanedbáva ani outdoor.

Craft prináša inovácie

Do novej jarnej sezóny vstupuje Craft s novým názvoslovím jednotlivých radov funkčného prádla. Dôvodom je predovšetkým jednoduchosť, zdôraznenie rozdielnych efektov prádla a účelu použitia v rôznych klimatických podmienkach pri rôznej fyzickej záťaži.
Craft STAY COOL (pôvodne Craft Cool rad) zahŕňa modely funkčného prádla pre teplé letné dni a pre halové športy.
Craft BE ACTIVE/BE ACTIVE EXTREME (pôvodne Craft Zero/Zero Extreme rad) ponúka prádlo pre aktívny pohyb so skvelým pomerom odvodu potu a termoizolačných vlastností.
Craft KEEP WARM/WARM WOOL (pôvodne Craft Warm/Warm Wool rad) odporúča prádlo do tých najchladnejších klimatických podmienok.

STAY COOL

V novom rade Stay Cool, ako už názov napovedá, sa budete cítiť „cool“ aj za teplého letného dňa. Novinkou tejto kolekcie je bez pochýb model Cool Concept Piece. Tento nadčasový typ funkčného prádla s Moving Wing technológiou je určený pre vysoko intenzívne športové nasadenie v tých najteplejších dňoch. Nové letné varianty ponúka Craft pre ženy v ružovej a pre mužov v zelenej farbe.

V kolekcii Stay Cool opäť nechýbajú populárne funkčné podprsenky na beh či bicykel, ktoré minuloročnú sezónu zaznamenali veľký úspech. Craft na leto ponúka opäť dva typy – Sports (Super) Bra a Bike (Super) Bra a okrem klasicky bielej a čiernej farby s potlačou prichádzajú nové svieže farby jari! Kompresný materiál zaisťuje stabilitu pŕs aj pri vysoko intenzívnom pohybe. Pre zvýšenie ventilácie je v potivých partiách doplnený odľahčený Mesh Superlight a ochrana proti škodlivým UV lúčom je zaistená filtrom (UPF 50+).

BEHÁM, BEHÁŠ, BEHÁME

Craft delí ponuku bežeckej kolekcie do dvoch základných radov – Hybrid a Urban/mestský beh.
Hybrid je unikátna kolekcia zameraná na technické detaily, anatomickosť strihu a kombináciu najvyspelejších materiálov s cieľom uspokojiť náročné požiadavky bežcov dlhých tratí, tzv. trailov. V ponuke na jar nájdete trištvrtočné elasťáky, bundu i tričko a to tak v dámskom, ako aj pánskom variante.

Running kolekcia pre mestský beh zahŕňa pohodlné športové oblečenie veľmi dobrej kvality s dostatočnými transportnými vlastnosťami odvodu potu a hlavne efektným designom so zaujímavými farebnými kombináciami. V tejto kolekcii nájdu funkčné a zároveň nevšedné outfity všetci rekreační športovci. Hodia sa totiž na beh, in-line korčule aj pre fitness aktivity.

CRAFT vo svete CYKLISTIKY

Vo svete cyklistiky si Craft stále upevňuje svoju pozíciu. Neustálou inováciou svojich produktov spoločne s testovaním a následným odporučením nových produktov tými najlepšími svetovými jazdcami dáva Craftu veľmi dobrú pozíciu vo svetovej, ale aj domácej cyklistike.
Medzi novinky tohtoročnej cyklistickej kolekcie patria určite nové cyklistické vložky. Craft ponúka cyklistické vložky Elite, Performance a Active. Charakteristické sú predovšetkým rozdielnou hustotou v jednotlivých častiach vložky a odlišnou veľkosťou. Už tradične používa Craft pre výrobu Lasercut Tech technológiu. Pre tých najlepších cyklo vložky z radu Elite využívajú karbonové elastické vlákna, ktoré zaisťujú dokonalé transportné vlastnosti pri súčasnom zachovaní komfortu (bezošvá technológia) behom dlhej jazdy na bicykli. Samozrejmosťou je u všetkých cyklo vložiek elasticita, priedušnosť a antibakteriálne ošetrenie.
Craft ďalej nadväzuje na obľúbený produkt minuloročnej sezóny v bežeckej kolekcii a pripravil pre všetkých cyklistických nadšencov novú, funkčnú, veľmi rýchlo zbaliteľnú bundu „ľahkú ako pierko“ – Craft Performance Featherlight.

Didriksons1913 – počasie nie je dôvod

Stredom záujmu pre túto sezónu sa stáva mestská móda a jej osobitý škandinávsky štýl. Nová kolekcia Urban módy ponúka modely, ktoré sú určené pre každodenné nosenie predovšetkým v meste. Avšak ich prepracovanie a kvalita použitých materiálov je porovnateľná s outdoorovými modelmi. Takže okrem úplnej vodeodolnosti vďaka lepeným švom môžete u týchto modelov očakávať aj dostatočnú priedušnosť a navyše veľa detailov a netradičný módny design.

V pozadí opäť nezostáva ani kolekcia Outdoor, ktorá je primárne určená pre pobyt v prírode. Podľa náročnosti outdoorových aktivít si môžete vybrať modely z radov Performance alebo Lifestyle. Ako už názov napovedá, modely Performance využijú viac nadšenci lezenia a trekkingu v horách. Modely zodpovedajú náročnejším klimatickým a fyzickým podmienkam v parametroch priepustnosti aj priedušnosti a navyše sa pyšnia vyššou technickou prepracovanosťou. Za zmienku rozhodne stojí bunda Pulsar, ponúkaná v dámskom aj pánskom variante.
Ani vyznavačov kempovaní, milovníkov hudobných festivalov a nadšencov prírody Didriksons1913 nesklame. Kolekcia Outdoor Lifestyle ponúka veľa praktických, funkčných, ľahko a rýchlo zbaliteľných modelov, ktoré sa na cestovanie vždy hodia. Predstaviteľom je bez pochýb tradičný a zároveň nadčasový Tigris set, ktorý sa stále teší záujmu užívateľov a vyrába sa už v troch kolekciách – pre dospelých, juniorov a deti. Tiež tohtoročná ponuka farebného fleecového programu stojí rozhodne za povšimnutie.

Na Kids kolekcii pre našich najmenších si vždy nechávame záležať! Technické prevedenie modelov je v podstate rovnaké ako u dospelých či juniorskej kolekcie, navyše však pribudne bezpečnostné ošetrenie a skvelý design doplnený hrou farieb.
Novinkou je bez pochýb kolekcia oblečenia, ktorá rastie s deťmi. Rodičia sa už nemusia obávať kúpiť drahú, i keď kvalitnú vec, ktorá vydrží ratolesti len jednu sezónu, než mu opäť porastú ruky a nožičky. U našich modelov, ktoré rastú s deťmi, stačí, aby maminka vypárala červený šev na rube rukávov, prípadne nohavíc a oblečenie je hneď o veľkosť väčšie. Jarná bundička či nohavice sa tak hravo môžu ponechať na jesenné, prípadne ďalšie jarné šantenie.
Do modelov tejto kolekcie sa radí bunda Robin, nohavice Noki či bundička Mitch. V ponuke je vo veľkostiach 80 – 130 cm.

V neposlednom rade ponúka Didriksons1913 kolekciu Junior. Modely tejto kolekcie sú vernou kópiou dospelých, pričom nechýbajú vlastnosti ako sú funkčnosť, pohodlnosť, praktickosť a neotrelý design s veľa detailmi.
Táto kolekcia zaistí komfort Vášho dieťaťa tak pri ceste do školy, ako aj na tábore či pri inej outdoorovej aktivite. V ponuke vo veľkostnom rade 130 – 170 cm.

Viac info na www.vavrys.sk.

Fotogaléria k článku

Najnovšie