Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

PR Adam sport v Ružomberku

Vážení priatelia outdooru a nadšenci športových aktivít. Chceme Vám predstaviť aj našu, alebo skôr Vašu kamennú športovú predajňu Adam Sport v Ružomberku, zameranú na outdorové aktivity so svojím odborne zdatným mladým kolektívom, ktorému je aktívny pohyb v prírode veľmi blízky.

Široký sortiment nami ponúkaného tovaru v sebe zahŕňa ponuku športovej výstroje, výbavenia, outdorového oblečenia, turistickej obuvi, športových potrieb a pomôcok pre všetkých nadšencov športu v každej oblasti outdoorových aktivít, kempovania, turistiky, vysokohorskej turistiky, horolezectva, skialpinizmu atď. Naše zameranie v sebe zahŕňa ponuku nielen pre širokú verejnosť, ale aj pre turistov, priaznivcov vysokohorskej turistiky, aktívnych športovcov, horolezcov a skialpinistov.
Nakoľko je nám zrejmé, že nie všetci majú možnosť osobnej návštevy našej predajne a blízkej dopravnej dostupnosti, zriadili sme pre všetkých športových nadšencov mimo nášho regiónu možnosť on-line nákupu v našom outdoor e-shope na internetovej adrese www.adamsport.eu bez toho, aby ste museli opustiť pohodlie Vášho domova alebo pracoviska.

Našťastie časy, pre skôr narodených určite ešte dobre známe, keď sme museli všetko, čo malo trochu vyššiu kvalitu a bolo hodnotnejšie, kupovať a nosiť zo zahraničia, tak ako aj obmedzené ponuky našich športových obchodov, sú dávno preč. Pulty súčasných športových obchodov sú preplnené tovarom, avšak stále sa ponuka na našom trhu výrazne líši od ponuky v zahraničí. Toto bol jeden z hlavných aspektov prístupu nášho obchodného tímu a zamerania sa na ponuku zahraničných, vo svete dlhodobo a úspešne etablovaných značiek, a priniesť túto ponuku na náš outdoor e-shop www.adamsport.eu a do našej predajne Adam Sport Ružomberok pre našich stálych a aj budúcich zákazníkov.

Nakoľko si uvedomujeme ekonomickú situáciu okolo nás a nižšiu úroveň priemernej mzdy, preto sme sa rozhodli priblížiť našim zákazníkom nielen širokým portfóliom ponúkaného tovaru, ale aj prijateľnými cenami, výhodnými zľavami a úzko cieleným výberom tovaru vysokej kvality za prijateľnú cenu.
Toto všetko sme dosiahli cielenou snahou nákupu u priamej distribúcie, výrobcu, individuálnych obchodných podmienok, čím sa nám darí dosahovať prijateľnú cenovú politiku - cenotvorbu pre Vás, našich zákazníkov.

V širokom spektre našich produktov môžete nájsť zastúpenie všetkých popredných svetových, ako aj nami preferovaných slovenských výrobcov, ktorí si zachovávajú vysokú mieru kvality, spracovania, strihu a použitých materiálov pri výrobe outdorového oblečenia.
Medzi popredných slovenských výrobcov zastúpených v sortimente našej outdoorovej predajni nájdete Treksport, BeneSport, Sportcool, Termovel, Zajo,…
Medzi značkami zahraničných výrobcov sú u nás zastúpené značky renomovaných mien ako je Salomon, Garmont, Mammut, Lowa, Scarpa, Salewa..

V sortimente nami ponúkaných produktov nájdete:

- športové oblečenie, vrchné bundy ,mikiny, nohavice, termoprádlo od výrobcov :
Treksport, Zajo, Nordfinder, Milo, …

- windstopové svetre, čiapky, rukavice od:
Sportcool, Kama, Benesport, Campagnolo, ….

- turistické, outdoorové, softshelové, bežecké, cyklistické, skialpinistické, lyžiarske nohavice:
Benesport, Milo, Silvini, Mammut, Treksport, Trimm, NFsport, Hi-tec, …

- turistickú a bežeckú obuv, turistické sandále a zimnú obuv:
Asolo, Garmont, Salewa, Salomon, Garsport, Lowa, Mammut, Planika, ….

Ďalej outdoor výbavu a doplnky:
Petzl, Stubai, Leki, Bolle, Ferrino, Coleman, Sevylor, Primus, Gerber, Fizan, Tempish, ….

- lezecká výstroj a vybavenie (sedačky, laná, karabíny, brzdy, prilby...)
Petzl, Stubai, Singing Rock, ….

- ruksaky, batohy  a doplnky:
Treksport, Milo, Zajo, Coleman, Doldy, Trimm, ….

- vybavenie na ľadovcovú a vysokohorskú turistiku (mačky, cepíny…)
Petzl, Stubai, Singin Rock, Saltic, Ferrino, ….

- spacie vaky, spacáky a doplnky:
Treksport, Milo, Trimm, Coleman, Zajo a Ferrino, ….

- turistické palice:
Zajo, Kohle, Leki, Milo, Fizan, …

- campingové vybavenie:
Coleman, Campingaz, Primus, Ferrino, ….

- plynové a benzínové turistické a kempingové variče, kartuše, príbor, riad, fľaše, termosky, čelovky:
Petzl, Coleman, Ferrino, Singing Rock, ….

- karimatky a nafukovacie postele:
Milo, Zajo, Yate, Coleman, Campingaz, ….

- outdoorové počítače,výškomery, kompasy:
Suunto a Silva, ….

- lyžiarska výstroj pre bežkárov a skialpinistov:
Scarpa, Lowa, Silvretta, Diamir, Dynafit, Hagan, Fisher, Atomic, ….

- skialpinistické pásy a doplnky
Contour,...

- člny, kanoe a kajaky:
Sevylor, Gumotex, Intex, ….

- kolieskové korčule, ľadové korčule, kolobežky a skateboardy
Tempish,...

Samozrejmosťou je veľmi dobrá dopravná poloha a prístupnosť našej predajne, nakoľko sa mesto Ružomberok nachádza na križovatke hlavných dopravných ťahov Bratislava-Žilina-Košice, ako aj Bratislava-Banská Bystrica-Košice, s možnosťou ľahkej dostupnosti a parkovania pred samotnou predajňou Adam Sport na ulici Karola Salvu 10, v Ružomberku.

Otváracie hodiny: Pondelok – Piatok 09:00-17:30, Sobota 09:00-12:00.

V prípade bližších informácií, otázok prosím volajte na telefónne čísla +421 905 824 928, +421 0917 225 882 alebo e-mail: adamsport@adamsport.eu. Viac info: www.adamsport.eu. Samozrejme nás nájdete aj na Facebooku, kde sa môžete dozvedieť o všetkých našich aktuálnych ponukách, akciách a súťažiach, alebo zdieľajte s nami Vaše zážitky na http://www.facebook.com/groups/adamsport/.

Fotogaléria k článku

Najnovšie