Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

PR Lezenie a ferraty so Sport-Outdoor.sk

Lezecká sezóna sa nám naplno rozbehla a mnohí z vás už určite navštívili svoje obľúbené lezecké lokality. Niektorí sa možno ešte len chystáte, ale nájdu sa aj takí, ktorí by sa chceli začať venovať tomuto adrenalinovému športu, ktorým lezenie určite je.

Dôležité je mať dobrú fyzickú kondíciu, ako aj poznať základy bezpečného lezenia, avšak na lezenie sa nám určite zíde kvalitná a bezpečná výstroj, ktorú nájdete v našej predajni alebo na webe Sport-Outdoor.sk.

Boli by sme veľmi radi, keby vaše prvé kroky viedli práve k nám, ale nezabúdame ani pokročilých lezcov, ktorí si u nás môžu dokúpiť svoj „lezecký materiál“.

V našej širokej ponuke lezeckého vybavenia si na svoje prídu určite mnohí z vás, či už začiatočníkov alebo pokročilých, až po profesionálov.

Základom každého lezeckého vybavenia by malo byť kvalitné lano, sedací úväz, lezečky, prilba, karabíny, istiaca brzda, HMS a expresky.

Ponuka našich dynamických, polovičných, pracovných lán a dvojičiek je naozaj bohatá a stačí si len vybrať zo značiek ako Singing rock, Edelrid, Tendon, Mammut, Salewa, Simond, ...

Kvalitný sedák alebo prsný úväz si určite nájde svojho majiteľa, pričom sme mysleli aj na „pracantov“ a ľudí, ktorí majú radi celotelové úväzy. Lezečky so správnym gripom nám veľmi pomôžu pri zdolávaní našich lezeckých cieľov. Čo je však veľmi dôležité, je naša vlastná bezpečnosť. Najlepšou ochranou pri športovom lezení je bezpochyby kvalitná lezecká prilba. Ponuka je naozaj široká a v našom sklade máme pre vás prichystanú takmer stovku prilieb. Na bezpečné lezenie a istenie nám určite dobre poslúži istiaca brzda. Široký výber karabín a HMS svedčí o tom, že s lezením to myslíme naozaj vážne. Expresky, friendy alebo vklínence budú našimi neoddeliteľnými spoločníkmi, ako aj odolné kladky, šplhadlá a slučky.

Vhodnými doplnkami pre vykonávanie športového lezenia budú určite aj perfektné vaky na laná, magnéziové vrecká, rukavice, repky a kvalitné magnézium.

A nezabudli sme ani na lezcov, ktorí preferujú kúpu lezeckého vybavenia v sete vo výhodnej cenovej ponuke.

Čo nás však v poslednom období najviac teší, je rastúci záujem o vybavenie na Via Ferratty. Myslíme na našich zákazníkov a preto ani v tomto segmente nezaostávame a určite od nás neodídete sklamaní.

Samozrejmosťou nášho obchodu je odborné poradenstvo pri výbere správneho vybavenia, kde vám ochotne poradia naši skúsení predajcovia.

Ak budete náhodou vyberať tovar cez internet, kľudne nás môžete poprosiť o radu na e-mail adrese: outland@outland.sk alebo telefonicky +421 905 167 640.

Overiť si našu profesionalitu, ale aj recenzie našich spokojných zákazníkov, môžete na webe heureka.sk

99% TOVARU NA SPORT-OUTDOOR.SK JE SKLADOM A IHNEĎ K ODBERU!!!

Keď však chcete vedieť viac o novinkách na našom webe a našej kamennej predajni, pozrite si náš profil na Facebooku alebo nás priamo navštívte v predajni, kde sa na vás už teraz tešíme.

Žijeme pre outdoor a lezenie.

Váš SPORT-OUTDOOR.sk

Fotogaléria k článku

Najnovšie