Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

PR Expedícia Crossing Dreamland 2012

Blíži sa zimné obdobie. Príroda a hory nám poskytnú jedinečné zasnežené čaro. S príchodom zimy sa však musíme pripraviť aj na náročnejšie podmienky. Chlad, vietor, vlhkosť sa stanú našimi nie príliš vítanými spoločníkmi. V týchto náročných podmienkach je o to dôležitejšie dbať na dostatočnú prípravu pred akoukoľvek túrou. Jedným zo základných predpokladov je zabaliť si do batohu aj dostatočné množstvo výživnej stravy. Jednou z možností, ktoré sa osvedčili aj v extrémnych zimných podmienkach, je sušené mäso. Jack Link´s bol jedným z hlavných sponzorov jednej netradičnej výpravy.

Tri ženy, Grónska zima, 24 dní, sušené mäso.

Na začiatku tejto nezvyčajnej kombinácie bol sen troch nórskych žien absolvovať expedíciu naprieč Grónskom od západu na východ. V apríli a máji tohto roku sa nezvyčajný sen stal skutočnosťou. 24 dní trvajúca expedícia na lyžiach a saniach v 40 stupňových mrazoch na vlastnú päsť preverila odhodlanie týchto odvážnych žien.

Súčasťou výbavy trojice žien boli popri instantných polievkach, konzervách, čokoláde aj mäsové snacky Jack Link´s, ktorý bol jedným z hlavných sponzorov tejto nezvyčajnej expedície. Sušené mäsové snacky boli takto otestované v extrémnych podmienkach. Ako tvrdia účastníčky expedície Crossing Dreamland, mäsové snacky sa im veľmi osvedčili.

„Počas expedície sme jedli 50 až 100 g sušeného mäsa denne, 25-50g na obed a na večeru 25-50g. Niektoré dni to bolo menej, ostatné dni viac. Spoločným menovateľom pre výrobky bolo, že chutili veľmi dobre, poskytli nám pocit plnosti a dlhotrvajúcej sýtosti. Užili sme si všetky produkty rovnako: ORIGINAL, SWEET& HOT aj STEAK BAR. Ak sme chceli niečo s výraznou chuťou, volili sme SWEET & HOT. Bolo jednoduché a dobré mať to vo vrecku. Keď sme šli, najlepšie sa nám jedol STEAK BAR. Skombinovali sme sušené mäso aj s rezancami, čo bola na obed veľmi dobrá kombinácia!“, skonštatovali účastníčky expedície.

Po ukončení expedície hodnotia: Beef Jerky od Jack Link´s je zdravý a na proteíny bohatý snack z kvalitného hovädzieho mäsa. V porovnaní s tradičným občerstvením, ktoré je z veľkej časti zložené zo sacharidov vo forme škrobu alebo kukuričnej múky alebo vyprážané v rôznych typoch tuku, obsahujú Beef Jerky produkty čisté mäso a sušenie zaručuje zachovanie výživných látok, vitamínov a minerálnych látok, ktoré sa sa prirodzene vyskytujú v mäse. 

Spoločnosť Jack Link´s pripravuje niekoľko veľmi zaujímavých a inovatívnych produktov, ktoré sa čoskoro objavia aj u nás. Oficiálny distribútor tohto najväčšieho výrobcu sušeného mäsa na svete sa presunul zo stránky www.jerkyshop.sk na novú doménu www.jack-links.sk. Preto pre aktuálne informácie o produktoch, ktoré na Slovensku ponúka spoločnosť Jack Link´s, sledujte webstránku www.jack-links.sk. Nájdete tam aj poslednú tohtoročnú akciu pre hikerov s mixom príchutí: http://www.jack-links.sk/produkt/outdoor-mix.

S tímom Jack Link´s Slovensko sa môžete osobne stretnúť na výstave Danubius Gastro, ktorá sa bude konať v dňoch 24. – 27. 1. 2012 v Bratislave (Hala D, stánok č. 311). Počas výstavy budete mať možnosť ochutnať všetky príchute mäsových snackov a zároveň využiť zvýhodnené výstavné ceny platné len pre návštevníkov výstavy.

Majitelia horských chát a zariadeni: Jack Link's ponúka pre Vás a Vašich návštevníkov na otestovanie na mesiac maxi balenie príchutí formou komisu. My dodáme, Vy ponúknete a ak budú mať návštevníci záujem, prečo to nemať v ponuke...
Po mesiaci skúšania sa sami rozhodnete. Pre Vás bez rizika - nepredané množstvá odoberieme naspäť. Info na: tel. 0917 745572 alebo info@jerkyshop.sk

Staňte sa priateľom Jacka Linka! Buďte medzi prvými, ktorý môžu ochutnať nové produkty Jack Link´s.
Stačí sa iba jednoducho zaregistrovať ako Jack Link´s Mate na stránke www.jack-links.sk. Z tých, ktorí sa zaregistrujú, vyberie Jack Link´s Slovensko 50 priateľov, ktorý dostanú bezplatne nové výrobky uvádzané na trh na ochutnanie a testovanie. Teraz je práve ten čas - Jack Link´s v týchto dňoch pripravuje nový výrobok a testovacie kusy sú pripravené pre prvých 50 fanúšikov Jack Link´s.

Fotogaléria k článku

Najnovšie