PR

Expedícia Crossing Dreamland 2012

sponzorovaný článok 13.11.12 Blíži sa zimné obdobie. Príroda a hory nám poskytnú jedinečné zasnežené čaro. S príchodom zimy sa však musíme pripraviť aj na náročnejšie podmienky. Chlad, vietor, vlhkosť sa stanú našimi nie príliš vítanými spoločníkmi. V týchto náročných podmienkach je o to dôležitejšie dbať na dostatočnú prípravu pred akoukoľvek túrou. Jedným zo základných predpokladov je zabaliť si do batohu aj dostatočné množstvo výživnej stravy. Jednou z možností, ktoré sa osvedčili aj v extrémnych zimných podmienkach, je sušené mäso. Jack Link´s bol jedným z hlavných sponzorov jednej netradičnej výpravy.

Tri ženy, Grónska zima, 24 dní, sušené mäso.

Na začiatku tejto nezvyčajnej kombinácie bol sen troch nórskych žien absolvovať expedíciu naprieč Grónskom od západu na východ. V apríli a máji tohto roku sa nezvyčajný sen stal skutočnosťou. 24 dní trvajúca expedícia na lyžiach a saniach v 40 stupňových mrazoch na vlastnú päsť preverila odhodlanie týchto odvážnych žien.

Súčasťou výbavy trojice žien boli popri instantných polievkach, konzervách, čokoláde aj mäsové snacky Jack Link´s, ktorý bol jedným z hlavných sponzorov tejto nezvyčajnej expedície. Sušené mäsové snacky boli takto otestované v extrémnych podmienkach. Ako tvrdia účastníčky expedície Crossing Dreamland, mäsové snacky sa im veľmi osvedčili.

„Počas expedície sme jedli 50 až 100 g sušeného mäsa denne, 25-50g na obed a na večeru 25-50g. Niektoré dni to bolo menej, ostatné dni viac. Spoločným menovateľom pre výrobky bolo, že chutili veľmi dobre, poskytli nám pocit plnosti a dlhotrvajúcej sýtosti. Užili sme si všetky produkty rovnako: ORIGINAL, SWEET& HOT aj STEAK BAR. Ak sme chceli niečo s výraznou chuťou, volili sme SWEET & HOT. Bolo jednoduché a dobré mať to vo vrecku. Keď sme šli, najlepšie sa nám jedol STEAK BAR. Skombinovali sme sušené mäso aj s rezancami, čo bola na obed veľmi dobrá kombinácia!“, skonštatovali účastníčky expedície.

Po ukončení expedície hodnotia: Beef Jerky od Jack Link´s je zdravý a na proteíny bohatý snack z kvalitného hovädzieho mäsa. V porovnaní s tradičným občerstvením, ktoré je z veľkej časti zložené zo sacharidov vo forme škrobu alebo kukuričnej múky alebo vyprážané v rôznych typoch tuku, obsahujú Beef Jerky produkty čisté mäso a sušenie zaručuje zachovanie výživných látok, vitamínov a minerálnych látok, ktoré sa sa prirodzene vyskytujú v mäse. 

Spoločnosť Jack Link´s pripravuje niekoľko veľmi zaujímavých a inovatívnych produktov, ktoré sa čoskoro objavia aj u nás. Oficiálny distribútor tohto najväčšieho výrobcu sušeného mäsa na svete sa presunul zo stránky www.jerkyshop.sk na novú doménu www.jack-links.sk. Preto pre aktuálne informácie o produktoch, ktoré na Slovensku ponúka spoločnosť Jack Link´s, sledujte webstránku www.jack-links.sk. Nájdete tam aj poslednú tohtoročnú akciu pre hikerov s mixom príchutí: http://www.jack-links.sk/produkt/outdoor-mix.

S tímom Jack Link´s Slovensko sa môžete osobne stretnúť na výstave Danubius Gastro, ktorá sa bude konať v dňoch 24. – 27. 1. 2012 v Bratislave (Hala D, stánok č. 311). Počas výstavy budete mať možnosť ochutnať všetky príchute mäsových snackov a zároveň využiť zvýhodnené výstavné ceny platné len pre návštevníkov výstavy.

Majitelia horských chát a zariadeni: Jack Link's ponúka pre Vás a Vašich návštevníkov na otestovanie na mesiac maxi balenie príchutí formou komisu. My dodáme, Vy ponúknete a ak budú mať návštevníci záujem, prečo to nemať v ponuke...
Po mesiaci skúšania sa sami rozhodnete. Pre Vás bez rizika - nepredané množstvá odoberieme naspäť. Info na: tel. 0917 745572 alebo info@jerkyshop.sk

Staňte sa priateľom Jacka Linka! Buďte medzi prvými, ktorý môžu ochutnať nové produkty Jack Link´s.
Stačí sa iba jednoducho zaregistrovať ako Jack Link´s Mate na stránke www.jack-links.sk. Z tých, ktorí sa zaregistrujú, vyberie Jack Link´s Slovensko 50 priateľov, ktorý dostanú bezplatne nové výrobky uvádzané na trh na ochutnanie a testovanie. Teraz je práve ten čas - Jack Link´s v týchto dňoch pripravuje nový výrobok a testovacie kusy sú pripravené pre prvých 50 fanúšikov Jack Link´s.

--
Pozn. redakcie: Tento text je PR článok zadávateľa. Neprešiel jazykovým ani redakčným spracovaním a nemusí vyjadrovať názor redakcie HIKING.SK.
Najnovšie články
 
Príbeh Ako sme rybárčili na Turci Keď nedávno skončila doba „temna“ a začala éra obrody, konečne sme sa mohli beztrestne stretnúť na pive v našej krčme. Síce len na terase, ale aj tak. Bolo to radostné, pretože sme všetci prežili napriek tomu, že sme nad 70 … » celý článok dnes Boro Tomis Príbehy
Basecamp Špeciál s tipmi na túry vo Vysokých a Západných Tatrách Turistická sezóna sezóna vo Vysokých a Západných Tatrách už začala. Množstvo turistických chodníkov, ktoré boli sedem mesiacov uzatvorené, je opäť k dispozícii návštevníkom. V ... » viac včera Soňa Mäkká Basecamp
PR Jaskyniarska škola pre verejnosť po deviaty krát v Malých Karpatoch Už po deviaty krát sa otvoria brány jaskyniarskej školy určenej pre záujemcov o kras. Jaskyniarsku školu pre Vás pripravujú jaskyniarske skupiny Speleo Bratislava a Speleoklub Trnava. Ide o ... » viac 16/06/21 sponzorovaný článok Začíname
Najnovšie články autora
 
PR Cestujte autom bezpečne – poistite si ho v Unione Teplejšie počasie, uvoľnenie protipandemických opatrení i blížiaca sa dovolenková sezóna – to všetko sú dôvody, ktoré lákajú ľudí užiť si voľné dni mimo domu. Či už sa chystáte autom na dovolenku k moru alebo len na … » celý článok 30/05/21 sponzorovaný článok
PR Ideálna desiata na turistiku Hlad, únava alebo dokonca svalové kŕče. Všetky tieto problémy dokážu pekelne znepríjemniť akúkoľvek túru. Dobrou správou je, že im môžete úspešne predísť pomocou kvalitnej ... » viac 23/05/21 sponzorovaný článok Varenie a jedlo
PR Jaskyniarska škola pre verejnosť po deviaty krát v Malých Karpatoch Už po deviaty krát sa otvoria brány jaskyniarskej školy určenej pre záujemcov o kras. Jaskyniarsku školu pre Vás pripravujú jaskyniarske skupiny Speleo Bratislava a Speleoklub Trnava. Ide o ... » viac 16/06/21 sponzorovaný článok Začíname
Verzia pre tlač
  • text  fakty  fotky  
0.87 (0.32)