Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

PR Merino pre najmenších

Dospelácka outdoorová populácia už objavila a naplno využíva výhody výrobkov z merino vlny, tak prečo ich nedopriať aj dorastu? Osobné skúsenosti a snaha dopriať nielen vlastným deťom chvíle pohody nás doviedli k realizácii nášho - a predovšetkým Vášho obchodu.

Oblečenie je v neustálom kontakte s naším najväším zmyslovým orgánom - kožou. V zime, keď našim najmenším vytŕča len nos, je to vyše 90% povrchu tela. Treba preto klásť dôraz na jeho kvalitu. Pokožka nám nielen zabezpečuje ochranu a sprostredkúva zmyslové pocity, ale aj reguluje celkovú tepelnú rovnováhu. Tá je pre deti, ktorých termoregulačné mechanizmy sú ešte vo vývoji, oveľa dôležitejšia ako pre dospelých. Celková pohoda je veľmi závislá na štruktúre oblečenia.

Merino a jeho vlastnosti

Vlastnosti odevov a doplnkov vyrobených z vlny Merino oviec sú svojimi vlastnosťami predurčené, aby zabezpečili všetky požiadavky. Ekologický chov s vylúčením pesticídov na pastvinách, textilné spracovanie bez chemických úprav, farbivá bez ťažkých kovov - to sú predpoklady, že citlivá detská pokožka bude nadšená z ich nosenia. Prednosti sa dajú zhrnúť do bodov:

- jemná, ľahká, nealergénna vlna priateľská k detskej pokožke
- z ekologického chovu oviec merino
- prírodné farbivá, spracovanie bez chemických úprav
- udržuje optimálnu mikroklímu pokožky dieťaťa
- odvádza pot z pokožky dieťaťa
- mokrá vlna na rozdiel od bavlny a syntetiky nechladí

Sortiment

Našimi dodávateľmi sú osvedčené textilné spoločnosti z Nového Zélandu a Nemecka, ktoré sa dlhodobo špecializujú na výrobky z prírodných vlákien. Ich produkty sa stali vyhľadávaným artiklom po celom svete. Ponuka zahŕňa širokú škálu, pokrývajúcu potreby detského odievania od batoliat po predpubertálnych výrastkov. Začína sa pri plienkových nohavičkách, nočných úboroch, spacom vaku a prikrývkach, pokračuje tielkami, nátelníkmi, legínami, rolákmi, mikinami a cez overaly, vesty a bundy sa dostáva k čiapkam, rukaviciam a ostatným doplnkom.

Kolekcia Outdoor Kids

Doplnkom merino vybavenia je vlastná kolekcia oblečenia značky Outdoor Kids, ktorá vznikla na Vaše podnety. Vybrali sme pôvodné produkty významných firiem špecializovaných na outdoor oblečenie a tie následne upravili podľa požiadaviek a potrieb. Dúfame, že aj vďaka nim zažijete Vy a Vaše deti množstvo pekných zážitkov v prírode aj počas bežného nosenia.

Viac informácií získate na našej stránke www.merinodeti.sk, kde si môžete vybrať a nakúpiť z pohodlia Vášho domova.

Fotogaléria k článku

Najnovšie