Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

PR Objav teplo - dámska zateplená kolekcia

Na horách znamená teplo prežitie. Napriek tomu by horskí športovci nemali odevu obetovať voľnosť pohybu za účelom udržania telesnej teploty. adidas Outdoor, športová značka určená pre exteriér, vyvinula pre jeseň/zimu 2013 kompletnú sadu špeciálnych búnd navrhnutých tak, aby udržali športovcov v zimnom období v teple, pohodlí a bezpečí. Vďaka použitiu rôznych výplní a syntetických zatepľovacích materiálov kolekcia spĺňa všetky potreby horských športovcov počas dlhých, nechránených dní za najchladnejšieho počasia.

Dámska bunda Terrex Ndosphere
Dámska bunda Terrex Korum
Dámska bunda Terrex PrimaLoft
Dámska zateplená bunda Terrex Skyclimb
Dámska vesta Terrex Ndorphin

Dámska bunda Terrex Ndosphere



Dámska bunda Terrex Ndosphere prináša inovatívny prístup k vyriešeniu problému ako neobmedzovať pohyb a zároveň si udržať príjemné teplo. So špeciálne navrhnutými, plne zateplenými elastickými časťami po celej zadnej strane a bokoch Ndosphere nikdy nekomplikuje pohyb nositeľovi. Čiastočná Cocona® podšívka poskytuje vynikajúce regulovanie tepla, športovec ostáva v suchu, bez lepkavého pocitu spôsobeného nadmerným potením.

Podrobnosti

PrimaLoft® Synergy 80g/m2 zateplenie

Čiastočná Cocona® podšivka 

FORMOTION® 
nastaviteľná kapucňa

2 vrecká na ruky, jedno vrecko Napoleon

100% polyester

Veľkosti: 32 - 46

Hmotnosť: 430 g (veľkosť S)

Farby: čierna, purpurová

Dámska bunda Terrex Korum



Vďaka výplni perím s plnivosťou CUIN 700+ a ľahkej, avšak trvácnej vonkajšej textílii je dámska bunda Terrex Korum ideálnym oblečením určeným pre horolezectvo alebo lyžovanie v chladnom počasí. Bunda je ľahko zbaliteľná a keď ju práve nepotrebujete, môžete ju skladovať v integrovanom Pack-It-Pocket. FORMOTION® technológia - špeciálne prispôsobená ženskému telu – zaručuje presné sadnutie odevu bez obmedzenia pohybu nositeľa, a to aj pri takej náročnej činnosti ako je práca s náradím počas horolezeckého výstupu alebo kopanie snehového prístrešku.


Podrobnosti

90/10 perová výplň, 700+ CUIN

FORMOTION® 
Pack-It-Pocket

Prispôsobiteľná kapucňa

2 vrecká na ruky na zips, jedno vrecko Napoleon

Veľkosti: 32 - 46

Hmotnosť: 340 g (veľkosť S)

Farby: ružová, čierna

[ Tipy na túry a aktuality z hôr môžeš sledovať aj na našom FacebookuInstagrame ]

Dámska bunda Terrex PrimaLoft



Tak ako sa horské športy najčastejšie spájajú so snehom alebo ľadom, tak športovci potrebujú zateplenie, ktoré bude účinné vo všetkých podmienkach. Navrhnutím dámskej bundy Terrex PrimaLoft sa adidas Outdoor tím obrátil na vysoko výkonné PrimaLoft® Sport zateplenie s cieľom vytvoriť produkt, ktorý by udržal nositeľa v pohodlí aj vo vlhkom prostredí. Dobre zbaliteľná bunda má dve vrecká na ruky na zips a bezpečnostné vrecko na hrudi. Pri výrobe bola použitá FORMOTION® technológia zabezpečujúca dynamický, priliehavý strih. Dámska bunda Terrex PrimaLoft je ideálna pre rýchle vysokohorské lezenie alebo lyžovanie.


Podrobnosti

PrimaLoft® Sport 60g/m2 zateplenie

dobre zbaliteľná

2 vrecká na ruky na zips
jedno bezpečnostné náprsné vrecko

FORMOTION®

Veľkosti: 32 - 46

Hmotnosť: 310 (veľkosť S)

Farby: čierna

Dámska zateplená bunda Terrex Skyclimb


Dámska zateplená bunda Terrex Skyclimb bola navrhnutá špeciálne pre zimné športy, ktorým nestačia tradičné formy zateplenia. Špeciálne zateplenie PrimaLoft® určené ženám kladie dôraz na oblasť krku a vlhkosť odvádzajúca, ľahká a elastická softshell tkanina bola použitá v oblastiach, v ktorých sa potenie očakáva najviac. Výsledkom je stredná alebo vonkajšia vrstva ideálna na energické lyžovanie alebo namáhavé zimné lezenie.


Podrobnosti

PrimaLoft® zateplenie
telu
prispôsobená hybridná konštrukcia

ľahká a elastická softshell tkanina

návlek na palec

FORMOTION ®
Veľkosti: 32 - 48

Hmotnosť: 305 g (veľkosť S)

Farby: ružová


Dámska vesta Terrex Ndorphin



Aj pri vysokom pulze mnoho žien trpí chladom v oblasti ramien a obličiek. Vesta Terrex Ndorphin je špeciálne navrhnutá tak, aby tieto oblasti udržiavala v teple pomocou PrimaLoft® zateplenia na prednej časti, ramenách a predĺženým zadným lemom. Strečový materiál na chrbte a po bokoch zaručuje voľnosť pohybu a reguluje vlhkosť.


Podrobnosti

PrimaLoft® Sport 40g/m

Powerstretch vložky

Cap sleeve rukávy

2 teplejšie vrecká na ruky

1 vnútorné bezpečnostné vrecko

Veľkosti: 32 - 46

Hmotnosť: 215 g (ženské S)

Farby: ružová, atramentová

Fotogaléria k článku

Najnovšie