Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

PR Pobyt v Tatrách? Dokonalá turistika na Slovensku

Slovensko je hornatá krajina a slovenskí milovníci kopcov a hôr sa nemohli lepšie narodiť :-). Kam sa pozriete, všade sú pohoria a prírodné bohatstvá. Domáca dovolenka je však pre akčných ľudí rozhodne spojená s našimi najvyššími horami, Vysokými Tatrami.

Ak máte navyše vzťah s horským nadšencom, pobyt pre dvoch v Tatrách znamená pre vás oboch skvelé dobrodružstvo v lone našej krásnej prírody.

Víkendový pobyt v Tatrách predstavuje skvelú dovolenku doma na Slovensku

Hovoríte si, že každý Slovák, ktorý miluje hory, už musí mať Tatry pochodené. Vôbec to však nemusí byť pravda. Vysoké Tatry sú naše najvyššie pohorie, a aj napriek tomu, že sú to vo svete najmenšie veľhory, tak vždy je v nich čo objavovať aj pre skúsených turistov a lezcov. Spočiatku je dobré skúšať nenáročné trasy, aby ste neprecenili svoje sily.

Ak máte s niekým vzťah a chcete v ňom vzbudiť rovnakú lásku k horám (ako máte vy), vyberte sa na víkend do Tatier spolu. Nemusíte hneď od začiatku ukazovať svoje obľúbené miesta a trasy. Nemôžete predsa svojho partnera odradiť náročnými výstupmi. Dajte sa radšej na niečo bežnejšie, jednoduchšie.

Je to najlepšia možnosť ako prvýkrát okúsiť chuť hôr. Nenáročné túry sú napríklad na Popradské pleso, Skalnaté pleso alebo Hrebienok. Patria k najobľúbenejším aj medzi bežnými turistami. Sú to krásne oblasti našich veľhôr a začať nimi je úplne prirodzené. Sú totiž nenáročné, ale predsa v človeku vyvolajú túžbu skúšať a objavovať ďalej túto zázračnú prírodu.

Spoznávajte Tatry s vášňou, ale opatrnou

Vy už máte skúsenosti a hocičo vás v Tatrách neprekvapí. Partnera by ste ale nemali preceňovať, a ani svoje schopnosti postarať sa o niekoho, ak sa ocitnete v núdzi.

Preto si skúste svoje prvé spoločné chvíle na horách užívať aj inak ako klasickí turisti. Strávte nejaký čas v dedinkách alebo vo vašom hoteli s programom, ktorý ponúka. Ak si vyberiete ubytovanie v Tatrách cez zľavový portál, dostanete žiadaný full servis a za výborné ceny.

Náš tip je zľavový kupón na relaxero.sk, kde si vyberiete z aktuálnych zľavnených ponúk nielen v Tatrách.

Najnovšie