Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

PR Novinky zo sveta kempingu v Adamsporte

Čo si pre nás výrobcovia, predajcovia stanov, spacákov, karimatiek a kempingového príslušenstva pripravili na sezónu jar-leto 2016? V tomto článku vám predstavíme z nášho pohľadu najzaujímavejšie novinky. Oveľa viac však budete môcť vidieť na výstave stanov, ktorú pripravujeme.

Obchody
Všetky novinky nájdete na http://www.apamsport.eu

Adamsport.eu – vyberte si u špecialistu, rozumieme prírode i vašim potrebám!

  1. Predstavenie noviniek

Dovolíme si vám predstaviť novinky, čo si pre letnú sezónnu pripravili tradiční a aj v našich končinách menej známi výrobcovia stanov, karimatiek, spacákov, kempingových potrieb a doplnkov.

Stany Ferrino – taliansky výrobca predstavil už svoj tradičný a overený stan z radu Tenere pre 3-4 osoby. Ferrino je už synonymom pre spičkové stany a batohy

Stany Camp – ďalší taliansky výrobca priniesol v kategórii ultraľahkých dvojplášťových stanov inováciu modelov Camp Minima 2 SL v novom farebnom vyhotovení s hmotnosťou len 1,5 kg

Stany Coleman – priniesol novinku v svojej produktovej rade FastPitch™ Air nafukovacie stany, t.j nafukovacia konštrukcia stanov pre maximálne uľahčenie stavby stanov

Dalšou novinkou v kategórii kvalitných rodinných stanov je stan Coleman Cabral 5 s technologickou novinkou, patentom Coleman® BlackOut Bedrooms™ – ide o špeciálnu úpravu materiálu, ktorá blokuje 99% denného svetla (prípadne neželaného osvetlenia lampy, susedia). Postavené za pár minút!

Popredajný a záručný servis na stany Coleman zabezpečujeme predajňa AdamSport Ružomberok.

Stany Husky – nové rodinné stany radu Bolen. Zároveň tradičný predajca stanov priniesol aj cenovo dostupné overené modely z radu Outdoor Classic v cenách trojmiestnych dvojpláštových stanov Husky Bird už od 89€.

Stany Loap – cenovo veľmi dostupný festivalový stan, akciový set DomepackCombo 2 (stan + 2 spacáky + 2 karimatky)

Stany MSR – ultraľahké stany z kolekcie Hubba NX vyznačujúce sa samosnosnou konštrukciou a veľmi nízkou hmotnosťou, už od 1,12kg!

Stany Highpeak – nová kolekcia cenovo dostupných rodinných stanov s výškou stanu do 190cm, model HighPeak Como v cene už od 183€. Nové plážové stany, prístrešky k obytným autám, a pod.

Stany Spokey – expandujúca značka Spokey s množstvom kempingových potrieb, príslušenstva a užitočnej kempingovej deky Piknik sa nám túto sezónnu rozrástla o dva nové modely rodinných stanov Spokey Timberlane 2 a Spokey Josemite v cenách už od 159€

Stany WildCountry – novinka v ponuke Adamsportu. Veľmi osvedčený zahraničný výrobca ukazuje svoje prednosti modelmi WildCountry Zephyr 2 s váhou už od 1,65 kg alebo veľmi ľahkým stanom WildCountry Coshee 2 s dvoma vchodmi a predsieňami, ktorý postavíte za chvíľku.

Stany TerraNova – vrchol kvalitatívneho spracovania, použitých materiálov, konštrukcie sú strany z produkcie TerrraNova. Pokiaľ hľadáte spoľahlivé nepremokavé materiály, duralové prúty, kvalitný design a výborný pomer kvality/ceny.

Expedičné stany – stany do extrémnych podmienok, ktoré prešli testovaním v reálnych extrémnych podmienkach. Kvalita bez kompromisu od výrobcov Bergans, MSR, Husky.

Plážové stany – ľahké plážové stany Spokey ochráni vaše deti pred slnkom v cene už od 14,90 €

Ultralahké stany – odolné ultraľahké stany s odľahčenou konštrukciou vhodné pre cyklistiku, alebo pre každého turistu, horolezca, bikera, ktorý potrebuje ušetriť váhu celkovej vlastnej výstroje, ktorú si vo väčšine prípadov ponesie, nájdete vo výbere stanov z pomedzi výrobcov WildCountry, Terranova, MSR, Camp

  1. Detailnejšie informácie o novinkách

Stany

Stany Coleman

Pre tohotoročnú sezónu tradičný výrobca stanov Coleman rozšíril ponuku kvalitných rodinných stanov:

  • Coleman Raleigh 5 – najpraktickejšia konštrukcia rodinného stanu, ktorá pozostáva z vysokej kupolovitej haly a k nej pripojenej spálne. Model Raleigh je pokračovateľom veľmi obľúbeného modelu Waterfall 5 Deluxe.
  • Coleman Cabral 5 – luxusný rodinný stan poskytujúci pohodlie vďaka výklopným dverám zavesených na pántoch a vyššiemu vodnému stĺpcu. Patentovaná technológia Blackout Bedrooms znižuje vnútornú teplotu v spálňach a zároveň poskytuje väčšie súkromie.
  • Coleman Vespucci 6 – rodinný palác, kde rozhodne nebudete mať problém s nedostatkom priestoru vďaka celkovej rozlohe 20m2. Unikátna konštrukcia, ktorá kombinuje laminátové a oceľové tyče, odoláva silnému vetru a rýchlo sa stavia.
  • Coleman Valdes 4 – revolučná technológia odolných nafukovacích stanov sa stáva realitou. Stačí len nafúkať vysokotlakové vzduchové válce a môžete bývať. Komfort ubytovania dodávajú najmodernejšie technológie Blackout Bedrooms a samozrejmosťou sú vyklápacie dvere na pantoch.

Karimatky

  • Husky – penové karimatky Foal, Fine a Felly
  • Coleman – samonafukovacia karimatka Touring Mat
  • Spokey – nové penové karimatky Hibernation s hliníkovou úpravou
  • Thermarest – novinky v ponuke: Basecamp AF, NeoAir Voyager, EvoLite
  • Yate – nové Alumatky, karimatky Eva Classic a Eva Comfort a novinka samonafukovacia karimatka Caliman

Spacáky

  • Husky – spacáky Magnum short, Groti, Gaary a detský spacák Galy
  • Coleman – spacák Biker pre cyklistov s hmotnosťou 990g,
  • Spokey – detský spacák Sleppyzoo
  • Warmpeace – Páperové spacáky rady Viking 300 a 600
  • Sir Joseph – Páperové spacáky Rimo 300 a 600 a ultraľahké spacáky Koteka 500

Kempingové príslušenstvo

Variče

  • Coleman– kompletná nová ponuka varičov Firestorm, Fyrepower, Fyrelite a predávaná klasika varič F1 Spirit + kartuša C300 Performance
  • MSR – novinka varič Windburner
  • Primus – varič Multifuel III, ktorý funguje na plyn, naftu, benzín, petrolej, ale aj letecký benzín.
  • Jetboil – Prepracovaný varný systém Jetboil Minimo

Riad

  • Var – Hliníkové a nerezové ešusy 2-3 dielne, Riady Makalu a Everest
  • Yate – táborové hliníkové kotlíky, misky a lyžičky
  • Coleman – trojdielna sada z eloxovaného hliníka Non Stick Cook Kit
  • GSI – súpravy riadu z materiálu Pinnacle (nepriľnavý vysoko tvrdený Teflon nanesený na ľahký materiál z eloxovaného hliníka)

Kempingový nábytok

  • Coleman – novinka v ponuke stoly s antibakteriálnou úpravou a predávaná klasika (Mini Camp Table, Pack Away Table 4 kompaktné, ľahko zbaliteľné). Obľúbené stoličky Standart Quad
  • Husky – hliníkový stolík Molar a pohodlné kreslo Malory vhodné do kempu alebo na ryby

V našej širokej ponuke nájdete napríklad aj expedičné stany, plážové stany, stany na letné festivaly, ale aj karimatky a spacáky za skutočne veľmi výhodné ceny.

Výstava stanov 2016


Najväčšia výstava stanov na Slovensku

Aj v roku 2016 pre vás pripravujeme Výstavu stanov, kempingových potrieb a outdoor výstroje na Liptove. Uskutoční sa v termíne 23. – 26.6 2016 na letisku v Liskovej pri Ružomberku. Už druhý ročník sa na Vás tešíme. Sledujte nás na adrese vystavastanov.sk

Fotogaléria k článku

Najnovšie