Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Alpenverein - Edelweiss SK
Alpenverein - Edelweiss SK Zatvoriť

PR Nezabudnite na členstvo v ALPENVEREIN v roku 2017

Členstvo Vám prináša mnoho výhod:
 Osvedčené poistenie nielen do hôr, ale pre všetky vaše voľnočasové aktivity, s mimoriadnym plnením. Vrátane krytia nákladov záchranných a pátracích akcií na horách na Slovensku a v cudzine. Zľavy na viac ako 1700 chatách v celom alpskom regióne.

Rovnako ako v uplynulom roku je Vám k dispozícii on-line formulár k získaniu členstva v Alpenverein Edelweiss pre rok 2017.

Pretože sme pripojení priamo do databázy Alpenverein, obdržíte členskú kartu bez zbytočného zdržovania, okamžite po uhradení členských príspevkov. Okrem spoľahlivého vybavenia členských formalít vám poskytneme aj poradenskú pomoc pri riešení poistných udalostí.

Ihneď po prijatí vašej platby vám náš administračný systém odošle PDF s dočasným členským preukazom, ktorý je platný 20 dní od vašej registrácie v Alpenverein. Nemusíte tak čakať, až vám príde originálny člensky preukaz, a môžete s vytlačeným dočasným preukazom vyraziť priamo za vašimi aktivitami. Tento dočasný preukaz platí ako pre zľavy na chatách tak aj pre preukázanie poistenia.

Novinky

  1. Ako člen si môžete zapožičať univerzálny kľúč k Winterraumu chát Alpenverein na našich kontaktných miestach = predajne Trekland (2x Bratislava, 1x Žilina).

  2. Máme nové kontaktné miesta na Slovensku (predajne Trekland) pre získanie členstva. Zoznam nájdete TU. Členskú kartu vám vytlačia na počkanie.

Výška členského príspevku

(manipulačné a poštové poplatky sú zahrnuté v cene)

SKUPINA A: 61 EUR

- dospelý človek vo vekovej skupine 26-60 rokov

SKUPINA B: 47 EUR


  • zvýhodnené členstvo pre partnerov, seniorov, juniorov, študentov, vdov s telesne postihnutých

SKUPINA C: 25,00 EUR

- deti/mládež do 18 rokov

RODINNÝ PRÍSPEVOK: 108 EUR

(nezaopatrené deti do 18 resp. 27 rokov v rámci rodiny zadarmo)

Ďalší výhody členstva

Na chatách Alpenverein

  • minimálna zľava 10 EUR na noc oproti nečlenom
  • Prednostné prijatie (pridelenie miest na spanie pred nečlenmi).

  • Exkluzívnu možnosť objednania miest na spanie vopred.

  • Exkluzívny nárok na zľavnené jedlo a pitie pre horolezcov a vodu na prípravu čaju
  • Možnosť použitia samoobslužných priestorov, tzv. Winterraumov

To isté platí i na chatách Nemeckého alpského zväzu DAV, Švajčiarskeho alpského klubu SAC, Lichtenštajnského alpského zväzu LAV, talianskeho alpského klubu CAI, Francúzskeho alpského klubu CAF, Alpského zväzu Južných Tyrol AVS, Španielskeho horolezeckého zväzu FEM, Slovinského horolezeckého združenia PZS a Gréckeho alpského klubu CAH.

30% Zľava na mapy Alpenverein

Najnovšie