Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

PR Craft – funkčné prádlo pre každú aktivitu

40 rokov skúseností. 40 rokov vlastného vývoja a úzka spolupráca s mnohými špičkovými športovcami naprieč spektrom mnohých športových disciplín. CRAFT si za ten čas vybudoval pevnú pozíciu medzi najlepšími svetovými výrobcami funkčného prádla. Našou vášňou je šport vo všetkých jeho podobách. A základným predpokladom pre optimálny výkon je vhodné funkčné prádlo. Každý šport je špecifický. Jedno prádlo vhodné na všetky aktivity a do všetkých podmienok neexistuje. Každá univerzálnosť prináša zákonite kompromisy. Nemáme radi kompromisy - preto je CRAFT schopný ponúknuť niečo výnimočné.

8 ROZDIELNYCH DRUHOV FUNKČNÉHO PRÁDLA!

Každý druh má iné vlastnosti, každý je určený do iných podmienok a na inú intenzitu pohybu. Jedno však majú spoločné - pokiaľ si Vy dokážete vybrať vhodné funkčné prádlo v závislosti od vonkajších podmienok, druhu aktivity a intenzity Vášho pohybu, prádlo CRAFT sa stane Vaším vytrvalým spoločníkom, ktorý vždy spoľahlivo odvedie svoju prácu. Je čas naučiť sa optimálne obliekať...

Selector funkčného prádla CRAFT (klikni na obrázok pre zväčšenie)
Selector funkčného prádla CRAFT (klikni na obrázok pre zväčšenie)

1) COOL MESH SUPERLIGHT

Druh prádla do najteplejších podmienok s vysokou intenzitou pohybu. Vysoko funkčný materiál zo 6kanálikového vlákna vytvára unikátnu sieťovanú štruktúru, ktorá zaisťuje maximálnu ventiláciu, excelentné parametre odvodu potu a vďaka efektívnemu odvodu tepla od pokožky vytvára chladivý efekt. Najľahšie a najpriedušnejšie prádlo CRAFT, ideálne tiež ako 1. vrstva napr. pod cyklodres.

Materiál: 95% Polyester, 5% Elastan
Gramáž: 83 g/m²

2) COOL SEAMLESS

Druh vysoko komfortného prádla s minimom švov do teplých podmienok. Výnimočné pohodlie a voľnosť pohybu pri nosení. Mäkký materiál z vlákna Coolmax skvele odvádza pot, jemná perforácia v potivých partiách prispieva k lepšej ventilácii a zabraňuje prehrievaniu organizmu. Funkčné vlastnosti a prepracovaný bodymapping predurčujú toto prádlo na dlhotrvajúce tréningy a na všetky ďalšie aktivity v teplých podmienkach. Prádlo, ktoré ani pri navlhnutí nechladí.

Materiál: 100% Polyester
Gramáž: 100 g/m²

3) ACTIVE EXTREME 2.0

Druhá generácia extrémne účinného funkčného prádla pre maximálny výkon v miernych až v chladných podmienkach. Základom dvojvrstvovej tkaniny Active Extreme 2.0 je nové odľahčené vlákno CoolMax Air, ktoré vďaka svojmu unikátnemu patentovanému tvaru prináša vynikajúcu priedušnosť a extrémne rýchly transport potu od pokožky. Verzia 2.0 prináša aj ďalšie technické inovácie ako je 3D fit alebo meshové panely s výraznou perforáciou pre maximálnu voľnosť pohybu a dokonalú ventiláciu.

Materiál: 100% Polyester
Gramáž: 100 g/m²

4) ACTIVE COMFORT

Druh výnimočne mäkkého a komfortného funkčného prádla pre širokú škálu aktivít s nižšou až strednou intenzitou pohybu v miernych až v chladných podmienkach. Ergonomický strih zaisťuje voľnosť pohybu, bezšvový design prispieva k maximálnemu komfortu. Bodymappingová štruktúra prádla s rozdielnou gramážou sa stará o optimálnu telesnú termoreguláciu a udržuje telo v suchu a v teple. Elegantná a štýlová voľba, tiež ako voľnočasové oblečenie, napr. pri posedení s priateľmi.

Materiál: 70% Polyester, 30% Polyamin
Gramáž: 160 g/m²

5) WARM

Technicky pokročilý druh funkčného prádla pre intenzívne aktivity pri teplotách pod bodom mrazu. Prepracovaný bezšvový systém bodymappingových zón poskytuje efektívne zateplenie či ventiláciu jednotlivých partií, zaisťuje optimálnu termoreguláciu a udržuje telo v suchu aj v teple. Vysoko funkčný materiál v sebe integruje 3 rôzne pleteniny s rôznou gramážou. Ideálny pre zimný outdoor - zjazdové lyžovanie, snowkiting, horolezectvo, turistika, VHT, skialpinizmus, psie záprahy a pod. Prádlo, ktoré sa dostalo až na vrchol K2 - a osvedčilo sa...

Materiál: 61% Polyamin, 35% Polyester, 4% Elastan
Gramáž: 170-190 g/m²

6) WOOL COMFORT

Vysoko komfortná rada prádla kombinujúca tie najlepšie vlastnosti syntetického vlákna a merino vlny. Syntetické vlákno z vnútornej strany zaisťuje rýchly odvod potu, tvarovú stálosť a dlhšiu životnosť. Merino vlna z vonkajšej strany poskytuje ideálnu termoizoláciu, tepelný komfort a zvyšuje odolnosť proti zápachu. Perfektná voľba na aktivity so striedavou intenzitou pohybu v chladných podmienkach - zjazdové lyžovanie, snowboarding, vysokohorská turistika, trekking, poľovníctvo.

Materiál: 52% Polyamid, 43% Merino vlna, 5% Elastan
Gramáž: 180 g/m² (dámsky), 205 g/m² (pánsky)

7) NORDIC WOOL

Najteplejšie funkčné prádlo CRAFT s unikátnou dvojvrstvovou štruktúrou využívajúcou prednosti syntetického vlákna a merino vlny. Príjemná syntetická podšívka poskytuje dokonalý komfort a odvod potu. Vlna na vonkajšej strane zaisťuje dostatočnú termoizoláciu aj vo veľmi chladných podmienkach. Vhodné prádlo na aktivity so striedavou intenzitou pohybu. Je možné použiť aj ako druhú termoizolačnú vrstvu.

Materiál: 100% Polyester / 80% Merino vlna, 20% Polyamid
Gramáž: 210 g/m²

8) MIX & MATCH

Základná rada funkčného prádla pre užívateľov so zmyslom pre originalitu. Charakter prádla uprednostňuje design a dostačujúci komfort pred výkonom. Univerzálna voľba pre celé spektrum aktivít na rekreačnej úrovni v miernych podmienkach a pri nižšej intenzite pohybu alebo pre voľný čas. Koncept MIX & MATCH umožňuje užívateľovi, aby si podľa seba vytvoril set trička a dlhých spodkov výberom z množstva módnych designov.

Materiál: 100% Polyester
Gramáž: 145 g/m²

Obchody

Banská Bystrica – Bežecké potreby, Active Planet
Bardejov – Topasport
Bratislava – Hudy Sport, Kaktus Bike, Outdoor Guide, VeloCity
Brezno – Isu Sport
Bystrá – Ski šport
Komárno – BV Sport
Košice – Isako, Pro-body
Liptovský Mikuláš – Mountain sport
Lučenec – Sport-Outdoor
Martin – Adventura Sport
Nová Dubnica – Osa Sport
Nové Zámky – Veloprom
Piešťany – Extrem sport
Poprad – Sport Rysy
Považská Bystrica – Športservisklub
Trenčín – Tulák Outfit
Vrútky – Skialpshop
Zvolen – Slange Sport
Žilina – Sportunion

Fotogaléria k článku

Najnovšie