Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Turistika na Schneebergu © WienerAlpen, Fueloep
Turistika na Schneebergu © WienerAlpen, Fueloep Zatvoriť

PR Súťaž o víkendový pobyt vo Viedenských Alpách

Máte chuť na víkend vo dvojici vo Viedenských Alpách? Zapojte sa do našej súťaže a možno vyhráte práve vy poukaz pre 2 osoby na 2 noci s polpenziou v turistickom hoteli vo Viedenských Alpách a prežijete krásny víkend v lone alpskej prírody.

Putovanie po Viedenskom alpskom oblúku

Relaxujte, načerpajte silu a nechajte sa rozmaznávať. Turisti radi ocenia putovanie po Viedenskom alpskom oblúku s jeho certifikovanými turistickými dedinkami a turistickými hotelmi, ktoré ideálnym spôsobom spájajú turistiku s nárokmi na kvalitu.

Iba hodinu jazdy autom od Viedne môžu turisti rýchlo hodiť starosti bežného dňa za hlavu. Pri putovaní po Viedenskom alpskom oblúku si v príjemnom prírodnom prostredí vyprázdnia hlavu, aby si mohli naplno vychutnať miestne výhľady. Skvelý turistický chodník vedúci po Viedenskom alpskom oblúku ponúka tie najlepšie podmienky.

Prvé kroky prejdete ľahko, a čoskoro budete chcieť zájsť ešte ďalej: už len na tento kopec, ešte k tejto chate, len aby ste videli, kam vás cesta zavedie. Zvedavosť sa vám vyplatí, pretože v raji výhľadov si turisti hľadajúci panoramatické výhľady vždy prídu na svoje.

V turistických dedinkách Kirchberg am Wechsel a Puchberg am Schneeberg bez námahy nájdete vstup na chodník vedúci Viedenským alpským oblúkom, po ktorom môžete pohodlne putovať z jednej horskej chaty na druhú.

Súťažná otázka

Aká dlhá je diaľková trasa po Viedenskom alpskom oblúku?

Pomôcka: Odpoveď nájdete na webe Dolného Rakúska tu.

Výhra

Pobyt pre 2 osoby na 2 noci s polpenziou v turistickom hoteli vo Viedenských Alpách podľa výberu víťaza.


EÚ investuje do vidieckych oblastí

Fotogaléria k článku

Najnovšie