Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Pozvánka VIDMO 2018

V tomto roku sa uskutoční už 13. ročník Medzinárodnej prehliadky horských a adrenalínových filmov VIDMO 2018. Bude sa konať v dňoch 4.-6. októbra (štvrtok – sobota) 2018 v divadelnej sále Mestského kultúrneho strediska v Dolnom Kubíne.

Od štvrtkového rána až do sobotného neskorého večera bude v priestoroch Mestského kultúrneho strediska na námestí Slobody v Dolnom Kubíne (v 450-sedadlovej divadelnej sále) v rámci 13.VIDMA pestrý filmový a sprievodný program. Návštevníci VIDMA budú môcť vidieť sedem približne dvojhodinových blokov horských a adrenalínových filmov, pochádzajúcich z Medzinárodného festivalu horských filmov a dobrodružstva Hory a mesto v Bratislave, tiež z Medzinárodného horského festivalu v kanadskom Vancouveri.

Ďalej na návštevníkov čakajú autorské výstavy horských a cestopisných fotografií, štyri filmové projekcie pre školy a pútavú multimediálnu prezentáciu slovenských extrémnych skialpinistov, hlavných hostí VIDMO 2018: Rastislava a Mira PEŤOVCOV s názvom „Vo svetle a tieni strmých línií“.

Viac informácií o blížiacom sa horskom festivale VIDMO 2018 v Dolnom Kubíne nájdete na webovej stránke www.vidmofest.sk

[ Tipy na túry a aktuality z hôr môžeš sledovať aj na našom FacebookuInstagrame ]

Najnovšie