Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Cyklovychádzka cestou hraničiarov

Diskusná téma K článku: Cyklovychádzka cestou hraničiarov

Sieť značených cyklochodníkov je v Bratislave veľmi riedka, preto mnohí cyklisti sami objavujú miesta, kde sa dá bezpečne bicyklovať a prípadne nájsť aj nejaký zaujímavý cieľ. Takto získané informácie sa potom šíria buď ústnym podaním, alebo komunikáciou v rámci internetu. Jednu takúto nenáročnú milú vychádzku vám ponúkam.

Kp

pekny tip, urcite niekedy zajdem pozriet

Podpolanec

Dnes som si bol pozriet cintorin i zrub BS8 a je to zazitok. Viac rokov som tam nebol a vela sa tam pohlo dopredu. Prechadzka s faklou po zrube, hlavne jeho suterene je vzrusujuca. Dakujem zdruzeniu za jeho zachranu.

MBA

Ahoj,
na webe cykloserver.cz je mozne pekne nakreslit trasu pre bike.
Chapem, ze je to praca navyse a mozno nie kazdemu sa to chce klikat..., ale zda sa mi, ze by to mozno bolo pri takychto clankoch prinosom.
Hlavne ak sa popisuje trasa mimo znacenych cyklotras.
Vyvstava este otazka, ci je na hiking.sk mozne umiestit prislusny link na cykloserver.cz, resp. opacne - ci by to nebol problem voci autorom cykloserver.cz...

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma