Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Pružinský viacboj

Diskusná téma K článku: Pružinský viacboj

Strážovské vrchy sú na naše pomery trochu netypickým pohorím. Chýba im centrálny hrebeň bežný v iných pohoriach, ich krása je v členitej pestrosti nespočetných vrchov a dolín, kde sa vždy dá nájsť niečo nové. Vždy ma očarí ich kontrast s husto urbanizovaným priemyselným Považím. Stačí odbočiť z diaľnice kdekoľvek medzi Trenčínom a Bytčou a pustiť sa k nim jednou z hradských ciest proti prúdu hociktorej riečky. Hneď za prvým, či druhým prielomom sa údolie rozšíri a otvorí iný svet, oddelený od rušného Považia. Tak je to aj na konci doliny Slatinského potoka, v objatí vrchov za Belušskými a Mojtínskymi vrátami.

DanielaM

Joj velmo peknoooo, Matus ako vzdy :-) Adushka, ale Matus momentalne v pocte clankov vedie 25 ku tvojim 24 clankom, takze si na rade :-))

Adushka

Nuz, opat krasny clanok, Milacik, chvalim! :) (tiez to citam prvykrat az teraz, Matus mi nedava citat clanky dopredu)

Bdel

super clanok, tymito cestami najazdim kazde leto tisicky km na biku, strazovske vrchy su skutocne idealne na MTB. Spominas medializovany "problem" v Kopci, ale nieco podobne mame aj v miestach kde si sa nachadzal, mozno si videl cca 3m vysoky plot tiahnuci sa popri ceste na chmelisko a celou radotinou... Skratka cela Stráž, mimochodom kopec s peknym vyhladom /lezi v CHKO/ je ohradeny.

Sona

Aj ja som si vsimla :) veeelmi radi vas privitame na nejakej skalke buduci rok :)

Lubo

Vyborny clanok s este lepsou fotodokumentaciou
Mimochodom, Matus, nejako aktivne si obzeral lezecke cesty...  ;-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma