Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Traisental-Radweg

Diskusná téma Traisental-Radweg

Ahojte, absolvoval niekto z vás trasu Traisental-Radweg? Chcel by som tam ísť z BA po Donauradweg a potom sa na ňu napojiť. Hlavne by ma zaujímalo či sa dá úsek zo St. Pölten do Mariazellu spraviť za deň na trek/cross bajku, prípadne ak máte pozitívne alebo negatívne skúsenosti z tejto trasy. Vopred vďaka za odpovede.

Milano

Tato trasa ma natolko oslovila, ze sa mi uz stala tradicnou a bol som aj minuly rok s partiou a aj tento rok od 10.7. - 12.7.2014. Aj ked sme nesli celu trasu, ale iba z Traisenu do Mariazellu a spat (kvoli casu), opat mozem len odporucit. Ubytovani sme boli v kempe pri Erlaufsee.

Milano

Takze 30.8.-1.9.2012 som sa po roku vratil na tuto trasu a mozem povedat, ze je velmi pekna a akurat ten kusok cesty kde som to pred rokom vzdal je skaredy (z mojho pohladu), inac je fakt pekne urobena ta trasa, mozno posledne prevyseie trosku narocne, ale tie serpentinky sa daju pekne pomalicky vychutnat.

Milano

Uz ubehol skoro rok odvtedy co som skusil dat tuto trasu, nieco som uz natrenoval akurat este moj sestrocny bicykel potrebuje par uprav a ratam, ze mozno v polovici alebo koncom augusta sa tam vypravim, takze drzte palce ;-)

Milano

bol som tam vcera z Wien po St. Polten som dosiel a dnes rano sa pokazilo pocasie tak som sa radsej dnes vratil, odkladam to na buduci rok;-( akurat smola, ze za Traismauer-om bola na trasientalradweg obchadzka a dost mi to liezlo na nervy (pre mna tie odkazy po tme na drevenych tabulkach posobili dost chaoticky) kedze uz bolo dost hodin, tak som to hodil po klasickej ceste. Dufam, ze buduci rok to budu mat opravene;)

Milano

vďaka za odkazy misou, ak to vyjde tak budúci týždeň vyskúšam či sa to dá

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum