Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma mobily, mp3, gps na cyklotúrach

Diskusná téma mobily, mp3, gps na cyklotúrach

Ludia, poradte, ako fungujete pri viacdnovych cyklo ci aj beznych turach, stanovackach, ked mate zo sebou nejake zariadenia, ako napriklad mobil, mp3, navigaciu a potrebujete si ich dobit a nemate zdrej el. energie ako je el. zasuvka 230 V?

Milano

Zatial som bol maximalne na dva tyzdne s bicyklom a mobil mi najviac zerie, ked pouzivam gps (so zapnutou GPS vyrzi max 8 hod.), zapinam ho iba ked je to nutne (dobijam v kempoch v umyvarke, alebo na zel. stanici, pumpe a pod.) Nedavno som si kupil zalozny zdroj s 10400 mAh, takze to chcem do buducna riesit takymto sposobom. Fotoaparat som musel vzdy dobijat zo "zastrcky", lebo mam starsi typ, ale minuly rok som si zabudol nabijacku a v pohode som prezil tie dva tyzdne na dvoch baterkach. Mp3, sms, wifi a hovory pouzivam len vynimocne a pri setrnom zaobchadzani sa da vydrzat bez nabitia dva az tri dni. Ale samozrejme, ze kazdy ma inu spotrebu a podla toho si to musis prisposobit ( zaujimava debata o tom je aj tu: nakole.cz/…/19082-zdroj-elekt…

Greg

môj telefón v 1 hodinu infikuje úplne, a MP-3 prehrávač pre 40 minút

Oleg

ja pouzivam toto: alza.sk/gp-xpb03-instant-powe…. su v tom aj 2 alkalicke akumulatory, bezi to na AA a AAA baterky, da sa tam pouzit vsetko: akumulatory alebo alkalicke baterky. mne to nabije s jednym parom AA 2000mAh sony xperia mini na 70% za 1 hodinu.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum