Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Okruh Turcom

Pf.69

Jasné ,berieme každého ! Nakoniec tento region sa vdaka ZTS neskutocne nafúkol . Mám na mysli príchod ludí z prilahlých reg..A či mu to prospelo to netuším. Ale kedže sme na trek.. stránke tak radšej nič.

Pabloo

ja som sa priženil do Blatnice, aj to sa ráta?

Pf.69

Ano je to fajn miesto na život ! Vždy ked sa vraciam domov konštatujem že nemožem žit nikde inde !

Merhorn

:D si si to posral miso, to ti je jasne, vsak?

MisoM

merhorn noo potvrdzujem :), myslis dobre az je to divne :)))))

Merhorn

Veru, vsetky deti Turca co tu sme, sme na to patricne hrdy:)

Tigervegetarian

K Turčianskej záhradke mám veľmi vrúcny vzťah, lebo je to môj rodný kraj. Myslím si že každý kto tam vyrástol, má rád prírodu a srdce na svojom mieste si túto krásnu časť Slovenska zamiloval, a ťažko si zvykne na nejaký iný typ krajiny.

Neviem čím to je, ale vždy keď prídem do Turca, pripadám si tam ako keby som bol v Rusku. :) Proste charakter krajiny, taký ten priemyselný vzhľad mesta Martin, a ľudia. A hlavne horný Turiec. Myslím že keby boli nadpisy v azbuke, mohli by tam natáčať film odohrávajúci sa v Rusku. (Ale to v podstate všade na Slovensku.) A ešte sa mi tento región zdá ako keby čímsi kontroverzný. Na jednej strane prírodné krásy, a silný kultúrny význam, na strane druhej dosť vysoká koncentrácia ľudskej blbosti. Ako keby tam v takej zhustenej podobe bolo to lepšie aj horšie čo je pre Slovensko charakteristické.

Mňa to tam vždy ťahá vyššie, a ak nerátam také klasiky ako Martinské Hole, tak veľmi pekná trasa je napríklad z Polerieky, vedie severnou časťou pohoria Žiar, a vyúsťuje kúsok za Predvríckom. Alebo trasa z Vrícka na Jankovú. Alebo cyklotúra z Hornej Štubne na Flochovú. Najvyšší vrch Kremnických vrchov je magické miesto! :)

Merhorn

Ajajaaj turiec nas najrajsi. V turci ada poznam krasne trasy pre xc bikovanie, myslim, ze ak ich nepoznate by sa vam velmi pacili, miso moze potvrdit myslim :)

Stefan.n

Veľmi pekné Adushka.Článok aj foto.Pripomenula si mi vlaňajší pobyt v kúpeľoch T.Teplice kde som počas víkendov absolvoval väčšinu cyklotrás po Turci.Tú najdlhšiu z T.Teplíc do Blatnice Gaderskou a Dedošovou dolinou.V Drobkove som bycikel odložil a vydal sa na túru po hrebeni VF-Ostredok-Križná-
-Kráľova studňa-Drobkov a späť na bycikli doT.Teplíc.Bolo babie leto,krásna príroda veľa pekných záberov.Vďaka za pripomenutie.

Zilla

pekná a zaujímavá cyklotúrička, krásne foto.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma