Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Macedónsko MTB 2012

Diskusná téma K článku: Macedónsko MTB 2012

Vydarený dobrodružný cyklozájazd cez nádhernú nedotknutú prírodu macedónskych národných parkov plus jednodňová výprava do divokého pohraničia Albánska. Odporúčam zdatnejším cyklistom, ktorí si nepotrpia na 100 % značené trasy, lebo zablúdiť nie je až také ťažké. V súvislosti s týmto zájazdom platí dvojnásobne: "Tam, kde končí asfalt, začína sloboda".

Sanco

Júj Macedónsko a bicykel, super kombinácia. Mavrovo, Galičnik, Crny Drin, Ohrid, Ohridské jazero, Prespanské jazero, Pelister, Bitola, jedno lepšie ako druhé. Až ma začínajú pedále svrbieť :-)

Jantaara

Peknô, páčilo by sa mi, len ja by som na tom bajku asi skapala.

A ako už bolo povedané, nie sú tam pomenované žiadne miesta, žiadny opis prírody, len podľa fotiek sa dá získať aká-taká predstava.

Naxan

Cau Pali, mas aj nejake fotky svojej partie ?
Edo

Lendl

Clanok je pomerne inspirujuci, len okrem Ohridu tam nie je spomenuty ziadny iny geograficky objekt, takze vobec nemame ani shajnu, kade ste to vlastne bicyklovali.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma