Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Aquacycling cez Oravu a popod Tatry

Diskusná téma K článku: Aquacycling cez Oravu a popod Tatry

Zobúdzajúc sa vytopený pod mostom pod Mrvovou Kykulou, za absolútne hmlistého a oblačného rána konštatujem, aké mám v živote šťastie, že nie som vodofobik. Nielen vzhľadom na to, že je 11. 6. 2012, si pre seba ospalo mrmlem a nadávam sám sebe snáď jedenásťkrát v prečvachtanom a vodou napitom spacáku a vytopenom stane kompletne mokrý niečo o tom, že na kieho frasa som stan včera staval, keď som ho v smršti musel beztak v noci iba zbytočne ratovať. Nuž, čo vám poviem. Vzhľadom na danú situáciu a na plánovanú 120-kilometrovú trasu, ktorá ma čaká, som hneď zrána opäť nútený, tak ako predvčerom, preriecť nasledovné a rozhodne neprekvapivé slová. Do riti!

Starec

Aj ja si myslím, že tá dĺžka zodpovedala obsahu. Ako píše bazin - takto to malo šťavu. Teším sa na ďalšie články.

Peter Miler

Dikeles ešte raz:-)) Bazin - také dlhé články by robili problém v redakcii a fakt je to dlhé, ale keď ja toho furt toľko zažijem...
Jantaara, však sa môžme stretnúť - nevidím v tom problém :-))

Jantaara

Veľmi dobre sa mi čítajú tvoje články, aj tento bol super.

Si druhý človek, o ktorom viem, že zbiera v horách odpadky.
No a čierny bocian kedysi dávno chodieval u nás v Sl. Ľupči na potok sa brodiť, priamo v dedine, ľudia mu nejako extra neprekážali.
S medveďom som sa stretla podobným spôsobom ako ty. Chcel z rúbaniska zísť na cestu, ktorou som šla na biku ja. Keď som sa mu pred nosom objavila, našťastie sa zľakol viac ako ja, zvrtol sa a už som len chlpatý zadok kútikom oka zazrela. Tiež sa mi srdce rozbúchalo až po minúte, keď už bolo po. Boli sme od seba asi 3 metre.

Teším sa na ďalšie tvoje príspevky a dostávam chuť ťa spoznať :-))

Bazin

nemyslim ze by serial bol lepsi, takto to malo stavu!

Peter Miler

Vďaka všetkým za zastavenie a za pochvalu, ktorú som vôbec nečakal :-)) Lebo pravdu povediac, váhal som, či to nerozdeliť na dve časti, lebo je to naozaj pridlhé a nie každého bavia čítať také dlhočizné články. V budúcnosti už v takýchto prípadoch pôjdem radšej seriálovou cestou :-))

MatusM

Dočítané. Dávno som nečítal taký fasa príbeh, vďaka :)) teraz ma len svrbí riť a chodidlá :)

Ran

Dĺžka článku zodpovedá najazdeným kilometrom, len tak môžme aj my precítiť tú štreku, ktorú si išiel. Pekné čítanie, tie poľské slovné "výčiny" ma rozosmiali. Škoda, že foťák necvaká sám. Z tejto tvojej akcie by boli desiatky záberov, ktoré by stáli zato.

MatusM

začína to interesantne :) dočítať musím po práci

Starec

Výborné čítanie! Fakt som si "pošmákol". Takéto jazdy, keď siahame na dno zbožňujem. To je to, čo najdlhšie zostane v pamäti. Výborná pasáž o evolúcii ľudstva. Tie odpadky pri cestách, správanie vodičov a pod. aj mňa veľmi s.rú. Aj ja dávam 5*****

Zdenči

Článok asi na tretí krát dočítaný. Niekto by povedal, že si blázon :-) Ale nezaškodí si občas vyskúšať, čo telo dokáže. Tiež keď prekračujem slovenské hranice so susednými štátmi, pýtam sa, ako to robia, prečo to tak nefunguje aj u nás a ako toho skapatého psa vzkriesiť

Boro

Tak toto bolo naozaj dobré ráno. Len som sa pochechtával a krútil hlavou. Vééélká paráda.

Bazin

perfektne, perfektne .....!!!
Az ma bolia moje nohy. Dlhe citanie a pritom ani chvilu som sa nenudil.Od mobilu som sa odtrhol az po docitani a bezal k kompu aby som si to vychutnal esta raz vo velkom fotmate. Polsko vs Slovensko, presne ako si napisal...A ten Zbojnicky chodnik, kvoli tym jedliam tam vodim deti na Plesnivec a nabadam ich nech si zapametaju ake su tie mlade jedle male a ked decka vyrastu ako ich tie jedle prerastu a budu rast vyssie a vyssie.
5++++

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma