Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Košice – Čečejovce – Veľká Ida

Diskusná téma K článku: Košice – Čečejovce – Veľká Ida

Neskoré popoludnie na začiatku mája. Pekné počasie a nutkanie vypadnúť niekam za tabuľu konca mesta. Viacmenej netuším, kam pôjdem, no viem, že pred zotmením sa domov určite nevrátim. Zabudnite na nalinkované cyklotrasy a vopred určené ciele, idem sa zážitkovo túlať dedinami na predmestí. Ale to ešte neviem. Takže poďme pekne poporiadku.

Peter Miler

Čožéééé?????? Tak toto je jeden z najväčších odpalov - ak nie naväčší! Slohový útvar - 1000000000 bodov, podané 100000000 bodov - konečne daco, co zaš rozdzigalo sucharinu :-))) Tak takto pútavo a humorne podaný článok je bezpochyby obrazom veľkého talentu a silného vedomia človeka, ktorý vie, chce a dá...
Nehovoriac o lokalite, ktorá je pre veľa ľudí neznámou. Ta co ci povim - fest dobre ši zrobil :-)))
P.S. o tomto článku by sa dalo veľa polemizovať, no strašne sa mi okrem iných vecí páčilo to, ako akoby mimochodom šliapeš do pedálov a eštto aj zdôrazňuješ.

Peter Miler

A nehovoriac o tom, akými lokalitami (Bukovec atď) si išiel, ktoré popri všetkých tých notorických tatrofatroizmoch občerstvili! Vďaka bratu!!!
P.S. Košice poznam - šstudoval som tam, len neznam na co mi to bulo... ale spominam fest rad :-)))

Axel

Peter, tak takto ma o pol siestej rano este nikto nepobavil. Len tak dalej, o 2 tyzdne mi vyjde dalsi clanok... :-P
Tono: cigansky hrad potme o osmej vecer? Nooo, to je uz iny level. A ten druhy na Bukovci sa mi aj tak nejako podozrivo javil teren v tvare kuzela. Ale ze to bol hradok? Vdaka za zastavenie aj potvrdenie, ze tam naozaj nieco kedysi stalo.

Axel

Po dnesnej akcii musim skonstatovat, ze spojka medzi Cesticami a Velkou Idou uz nie je prejazdna. Na ceste trava vyse pasa a vsetko zahatane krovim, mimo cesty je seriozne pole, ktorym to ide obchadzat len velmi problematicky.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov