Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Surovina – Klenovec – Tisovec – Revúca

Diskusná téma K článku: Surovina – Klenovec – Tisovec – Revúca

Dnes ma čaká cesta cez Látky a sedlo Prašivá, potom zjazd dolinou Hájskeho potoka a zrejme problematický výstup na Cisárske sedlo po chodníku, o ktorom som sa dočítal, že sa tadiaľ na bicykli s batožinou „naťažko“ nedá prejsť. Prečo, to už neviem, a tak idem do toho. Zo sedla ma čaká zjazd do Klenovca a odtiaľ strmý výjazd odľahlými lesmi na sedlo Babiná, kde chcem prísť poobede, aby som sa tam mohol poprechádzať a budem tam aj spať. Sám som zvedavý, ako to dnes vlastne celé dopadne.

Bazin

krasne to slovensko mame a vdaka tebe o tom vieme. Keby som tak natazko jazdil, hned by som isiel.Vdaka za clanocek a fotecky, 5+ kvalita.

Zdenči

článok síce dlhý, ale oplatilo sa ho prečítať celý. Prvý deň som si dal na dobrú noc, druhý pri raňajkách. Normálne som to prežíval s tebou. Zaujímavých ľudí si postretal. Hneď by som sa do tých končín vybral s tebou...

Peter Miler

Vďaka za ohlasy a na margo toho textu - ten je tak napísaný kvôli knihe, ktorej bude súčasťou. Preto tam sú tie časté popisy, pretože v knihe fotky zrejme nebudú. Je mi jasné, že niekoho to môže \"ondieť\", ako aj to, že niekoho zase naopak nie :-)) Ale tak to chodí :-))

Milan_ke

sto ludi sto chuti. ja som preskakoval uvod az som sa zacital podrobnejsie a od polovice uz som hltal kazde slovo.

mne sa to paci(lo) cele tak jak to je. vratane predoslej casti o slavosovciach.

Bikemartin

Peter, 11 otočení myšacím kolieskom treba na prebehnutie od nadpisu po sumárizmus... V klasickej knihe no problem, dám záložku, dočítam zajtra... pre internetové médium je to IMHO megadlhý článok. Máš parádny pozorovací talent, super autentický štýl písania aj slovnú zásobu, ale tie košaté opisy každého jedného metra cesty sú niekedy samoúčelné a od polovice článku už preskakujem celé odseky, aby som sa v rozumnom čase dočítal na koniec.

Aďo.4

Ďalší veľmi pekný článok od Teba. Vtipný,dramatický a aj ľudský..Vďaka...

Svatopluk Štěpánek

SUPER !!!!!!!!!!
nádherný kraj, mám ho v nohách iba ako pešiak, na
bicykli to mohla byť z času na čas dobrá
"drsárna"
Zo zadymenej tmavej krčmy v Šoltýske mám podobný zážitok. Prišiel som okolo 1930 hod., čakal na bus do Klenovca. Objednal som si česky čaj ( !!! áno, bol som tam totálny exót )- rozsvietili, abysom videl na mapu, čaj naservirovala výčapníčka
v teplákoch a zástere na
doslova zámockom servise
z najjemnejšieho porcelánu. Hostia sa čudovali, ako som tam prikvitol, kam idem a prečo a želali pekný výlet
a radili kam ísť.
Bola to nádhera

Muska

No paráda! Nesmierne sa teším tvojim príspevkom a výborne opísaným zážitkom z tohto môjmu srdcu blízkeho kraja! K tomu Saganovi.. Náš populárny cyklista má v miestnych osadách a na lazoch silný fanklub. Tiež sa mi totiž stalo, že ma tak na bicykli nazvali, v Detvianskej Hute som jedného v komplet zelenom drese Cannondale stretol a na Látkach žila celá krčma sledovaním Tour de France :)
Ešte raz, super čítanie!

Boro

Úplne bezvadné čítanie. Usmieval som sa u toho po celý čas , ale hláška "ako spitý mäsiar na zabíjačke" ma dostala do rehotu. A tú atmosféru v krčme v Klernovci som úplne prežíval s tebou. veru niekedy je úplne nemožné odísť od takej bandy. tak držím palce a píš a píš.

Nonormal

Kiežby už konečne bolo všetko tak krásne zelené ako na fotkách...
Pekný článok. =)

FunTTomas

Vhodná trasa na MTB je z Utekáča, časť Havrilovo cez sedlo Pereš a popod Cibuľku na Ráztočné. Modrá značka medzi Klenovcom a Tisovcom na úseku Dolinky - sedlo Hŕbky je síce redšie značená, lebo vedie naprieč lúkou, kde nie veľmi kde umiestniť značky a navyše poľná cesta sa stráca na lúke, preto je tu ťažšia orientácia.

Plus dávam do pozornosti fotosúťaž z regiónu Malohontu malohont.sk/clanok.php?id=195, kadiaľ vedie aj táto cyklotúra.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma