Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Jarné pojazdenie pod Veľkou homoľou

Merhorn

adina,zvoncek ani odrazky na kolesach nemam a ani nebudem mat a neprekvapuje ma tato otazka tu :)) ja pysny rozhodne nie som :)) usmievam sa nad tym aki zly psychologovia ste :) chapem,ze starsia a pokojnejsia generacia ale ma obcas problem s tou mladsou.
nenapisal som nic take aby som vazil slova tak uz prosim nebud puritanka.
celkovo mam pocit,ze hiking.sk sa stava pomaly senior.sk a tak ma neprekvapuje aj v poslednej dobe to spektrum clankov a reakcii. reakcia na clanok bola uplne normalna a adekvatna,to,ze ma pali pocit dotonuteho ega a tomu zodpovedala aj jeho reakcia je.jeho problem. jasne som mu napisal,ze tou reakciou som nerypal a ponukal som sa mu ako ak vsetkym inym,ze poradim kam s bikom mozu ist v oblasti homoly.
lacna frajerina mi prislo prave akcne vyrazy ako som pisal typu adrenalinovy zjazdik na pohodovy chodnicek z peprovca k sturovej l. proste normalny biker.co by podla opisu cakal tam fakt nieco adrenalinove a siel tade by bol potom sklamany.
kriste uz mate vsetci vlciu tmu? chodte na mtbiker.sk a precitajte si ako v pohode uvolnene ale vecne sa tam pise a reaguje.
toto tu je poslednu dobu ,bohuzial ako forum pre dochodcov moralizujucich nad mladsimi ludmi co ma mrzi...

Adina

Merhorn, merhorn, toto čo sú za slová? Uvedom si, kto na tento portál chodí. Váž slová, pýche sa vyhýbaj. A zvonček na svojom bicykli máš ?

Merhorn

pali,kde ma mas zaradeneho je mi sprepacenim u prdelky.svoje postoje pisem otvorene.ak to nedokazes zniest,je to tvon problem. nemam potrebu tu pisat clanok. uz som tak ucinil,mozno este skor ako si vedel,ze hiking existuje ci bol registrovany tak netaraj. clanky o biketrailoch napisem skor na inom fore,cistokrvne zameranim na mtb a bike ako tu kde to je hlavne o hikingu.nemam potrebu zverejnovat kazdy svoj vylet na hikingu. viem dobre v akom stave a kedy boli traily.byvam par minut od sturovej lavicky ;)
narazal som na tvoje akcne znejuce popisi adrenalinovych zjazdov a podobne cool znejuce privlastky na nudne pasaze kde adrenalin musi mat kazdy na urovni 2rocnej mrtvolky :))
diskusia k clanku je prave o pridavnycb nazoroch. tebe ocividne vadi ak niekto napise,ze kvalita by mala predchadzat kvantite :)
vkuse sa tu jebu aj bikery aby neprichadzali do kontaktu s pesiakmi a na tvojej trase akurat tak zrazis mrte turistov. su krasne singlaciky a zvaznice kde nestretnes ani nohu,akurat tak koleso ;) zmier sa s tym ak ti niekto napise objektivnu a uprimnu kritiku navyse konkretne adresovanu... inak posobis smiesne

PaliT

V tom čase boli mnohé trasy v oblasti zúfalo zapadané po kalamite, bol som tam nedlho predtým peši, tak som tam bicykel radšej neťahal.
No a niektorí si dajú robotu, aby sa podelili a napísali článok o cielene nenáročnej trase, ktorá sa niekomu možno bude hodiť a niektorí sa naopak zmôžu len na pindanie, hoci už dávno mohli napísať článok o tých "lepších" trasách.
Začínam ťa mať zaradeného medzi opakovaných šíriteľov nepokoja na tomto fóre, ktoré by malo odzrkadľovať relax, kľud a pohodu kvôli ktorým chodíme do hôr.

Merhorn

Pali, krizovatka pod Peprovcom - sturova lavicka je adrenalinovy zjazd? a narocnost 2? nechcem rypat ale nerob si uz srandu :) Toto musi byt aj pre zaciatocnika nudne nevyuzitie biku. ak chces poradim ti daleko atraktivnejsie trasy ako toto tu :) A mozes kludne na trail vyrazat aj o 18ej po praci ako to robievam casto ja... :)

Merhorn

Nakolko do tychto miest chodievam s bikom skoro kazdy den, mozem len podotknut. Pani, toto su tie najnudnejsie trasy na bike v tejto oblasti ako sa da. Velka Homola ponuka krasne pojazdenicko pre mtb biky, odporuvam ovela atraktivnejsie trasy ako toto :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma