Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Bystrická cyklomagistrála s deťmi - 2. časť

Janabilesova

Nový cyklobufet pri casti Kanderovia, na cyklotrase na useku medzi dvoma drevenymi lavkami ponad rieku Bystrica.

Janabilesova

Rada by som doplnila, že v súčasnosti je pred kaplnkou Slezákovci vybudovaný malý bufet s lavičkami ako aj ihrisko priamo pri cyklotrase. Môžete si tu dať pivo, či nealko nápoje, nanuky, či zmrzlinu. Mostíkom, ktorý je vybudovaný ponad rieku o niečo ďalej, sa dostanete ku kostolíku v Starej Bystrici, ktorú máte tadiaľto bližšie. Zlepšilo sa aj značenie na turistický chodník ku rozhľadni na Bobovci z cyklotrasy - je tu dobre viditeľná šípka.

Turist

Tak na tejto cykloceste som nedavno videl, co ma dnes u nas na slovensku dost prekvapilo. Videl som tam uja, ktory kosil travnik popri cykloceste, avsak oproti inym chodnikom trebars na juznom slovensku asi 200 metrov za nim sli dve tety s velkymi metlami a cistili od pokosenej travy celu sirku cesty. Normalne som sa citil ako v civilizovanej krajine :) Az kym som o par kilometrov dalej nenarazil na vizitku nasich lesnikov, ked nechali lezat pri ceste spilene kmene stromov, z ktorych jeden trcal jednym koncom asi pol metra do cesty vo vyske asi pol metra. Idealne aby sa nan napichlo nejake dieta na biku, pripadne aj nejaky dospely, ak by tade siel potme.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma