Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Ľubochnianskou dolinou k Vyšnému tajchu a Močidlu

Daulagiri

Hm raz by som si takéto niečo na bicykli chcel vyskúšať. Vyzerá to tam zaujímavo.

Janabilesova

No dakujem vsetkym... Som rada, ze Vam clanocek pripomenul dobre casy a aj to, ze sa sem treba vratit a obzriet si to tu znova... Ja som tu bola prvykrat a urcite nie naposledy.

Miroslav Svitek

Ľubochniansku dolinu som pred desaťročiami prešiel na bicykli Ukrajina a potom som dva dni skoro nevládal chodiť. Boli to nádherné časy mladosti a uvádzania detí do tajov turistiky.

Svatopluk Štěpánek

Ľubochnianska dolina je pekná aj pre pešiaka aj keď "dupať" po asfalte nie je niečo, čo bysom obľuboval. Šiel som ju peši, z Močidla cez Čierny kameň do Nižnej L. Revúcej a skončil v Donovaloch.
Lialo, všetko bolo také zahmlené a veľmi romantické. V minulosti musela byť Ľubochnianska dolina obydlená, liečebno-výchovný ústav na Rakovej VRAJ býval školou pre detí z doliny ( info neoverená,
viete o tom niekto niečo presnejšie ? )

Adina

Sem sa chystám už dlho. Tak snáď už tento rok :-). Článoček potešil.

PaliT

Ejha, aj sem sa ešte budem musieť vrátiť... Pohľad na fotku so smerovníkom Blatné mi pripomenul, ako som v čase, ktorý mi pripadá, ako keby ešte v tundre dožívali posledné mamuty, schádzal po tej žltej značke zo Smrekovice na nijakovsky odpruženom bicykli na trase Likavka – Smrekovica – Ľubochnianska dol. – Likavka, celkom dobrodružné to bolo.
Bisťu, ale krásne dlhú vetu som poskladal :)
Vrátim sa. Vďaka za pripomenutie.

Possum

Hey Janka,

prave som si k ranajkam pustil hiking.sk a co nevidim - tvoj clanok o Lubochnianskej Doline.

Je to moja absolutna srdcovka a milujem to tam a prave som popozeral vsetky fotky. Svojim clankom si mi pripravila krasny den.

Velmi pekne dakujem :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov