Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Za krásami Burgenlandu

Diskusná téma K článku: Za krásami Burgenlandu

Povedali mi, že to bude asi 50 km a že nech sa nebojím, to zvládnem. Po takmer dvoch rokoch bez bicyklovačky sa nechávam nahovoriť na cyklovýlet k našim susedom. Plán je ísť z Parndorfu až k osade Albert Kázmér-puszta v Maďarsku. Doma si trasu študujem, no nemám podrobnú cyklomapu. Len odhadom hodnotím, že to snáď nie je viac.

DanielaM

Adina, vdaka za pripomenutie krasnych miest, ktore sme tiez krizom krazom prebrazdili bicyklom viacej krat s manzelom . Je to cykloraj :-)

Maxo12

Pekný článok.Tiež to mám tam prejazdené takmer všetko, len si dávam väčšie okruhy priamo z Ovsišťa. Na jar sa tam chystám kamarátovi ukázať farmu rodiny Stekovics vo Frauenkirchene, známi pestovatelia chilli papričiek a paradajok. Príjemné miesto,ľudia ok, všetko poukazujú aj ponúknu.Toľko druhov rajčín som ešte nevidel. Doporučujem.

Adina

Jarné cyklotúlačky na týchto miestach sú už v pláne. Za takouto krásou - foto

Maxo tak to je dobré, že z Ovsištia :-). Uff. Ta farma by ma zaujímala. Môžeš dať bližsiu info ?

Maxo12

Veď stekovics.at$ret ich stránka kde je všetko a cez google plno článkov nájdeš. My pôjdeme zopár priesad rajčín si kúpiť.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma