Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Za krásami Burgenlandu

Diskusná téma K článku: Za krásami Burgenlandu

Povedali mi, že to bude asi 50 km a že nech sa nebojím, to zvládnem. Po takmer dvoch rokoch bez bicyklovačky sa nechávam nahovoriť na cyklovýlet k našim susedom. Plán je ísť z Parndorfu až k osade Albert Kázmér-puszta v Maďarsku. Doma si trasu študujem, no nemám podrobnú cyklomapu. Len odhadom hodnotím, že to snáď nie je viac.

Maxo12

Veď stekovics.at$ret ich stránka kde je všetko a cez google plno článkov nájdeš. My pôjdeme zopár priesad rajčín si kúpiť.

Adina

Jarné cyklotúlačky na týchto miestach sú už v pláne. Za takouto krásou - foto

Maxo tak to je dobré, že z Ovsištia :-). Uff. Ta farma by ma zaujímala. Môžeš dať bližsiu info ?

Maxo12

Pekný článok.Tiež to mám tam prejazdené takmer všetko, len si dávam väčšie okruhy priamo z Ovsišťa. Na jar sa tam chystám kamarátovi ukázať farmu rodiny Stekovics vo Frauenkirchene, známi pestovatelia chilli papričiek a paradajok. Príjemné miesto,ľudia ok, všetko poukazujú aj ponúknu.Toľko druhov rajčín som ešte nevidel. Doporučujem.

DanielaM

Adina, vdaka za pripomenutie krasnych miest, ktore sme tiez krizom krazom prebrazdili bicyklom viacej krat s manzelom . Je to cykloraj :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma