Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Cyklookruh z Majdanu cez čergovský hrebeň

Danina

Trasu pre MTB som si nakreslila sama a potom som hľadala, či sa to dá na biku prejsť. Išla som 28.8.2021, počasie podľa predpovede vyzeralo tak pol na pol, ale nakoniec to vyšlo super, bez dažďa, mierne oblačno, ale s výhľadmi. Blato hlavne na SNPčke, na úseku od chaty Čergov po vrchol, hrebeň krásne prejazdný.

IuhrinHiking

Bol som 2021-04-26 a skúsil som. Ak ste takí ako ja (postarší) tak Stanov optimistický príspevok berte s rezervou, trasa po Ch.Čergov je rozbitá, blatistá ešte aj pred samotnou chatou bahno na dvore. Na hrebeni sú ešte zbytky snehu, mokrý podklad a veľa nalámaných konárov až po sedlo Priehyby. Často som tátošíka tlačil a prenášal. Chcel som nájsť lokalitu Vlčej Prírodnej Rezervácie, to som síce priamo nenašiel ale Solisko áno, takže spokojnosť.

IuhrinHiking

Bol som 2021-04-26 a skúsil som. Ak ste takí ako ja (postarší) tak Stanov príspevok berte s rezervou, trasa po Ch.Čergov je rozbitá, blatistá ešte aj pred samotnou chatou bahno na dvore. Na hrebeni sú ešte zbytky snehu, mokrý podklad a veľa nalámaných konárov až po sedlo Priehyby.

Muraddin

Siel som to peso minule leto (rozumej leto 2019,lebo Covid rok nepocitam :D) a uz vtedy som si hovoril, ze by to bola super trasa na MTB.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma