Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Po cestách nielen Trnavského kraja

Diskusná téma K článku: Po cestách nielen Trnavského kraja

V druhej polovici októbra potrápilo Slovensko niekoľko dní trvajúce daždivé počasie a na niektorých miestach zanechalo spúšť. Malým Karpatom a okoliu sa ušlo zrážok najviac a ešte aj niekoľko dní po ich odznení stáli na poliach „rybníky“ vody. Do lesa sa preto veľmi ísť nedalo, a tak som začal rozmýšľať, ako ešte využiť posledné teplejšie októbrové dni. Počkal som, kým trochu oschnú poľné cesty, oprášil som svojho tátoša a v strede týždňa v jedno pekné slnečné popoludnie vyrazil.

Vladvlad

Určite zaujímavý výlet, ale ako si ho mám prosím "zvizuálniť" v mape, keď chýba trasa? Prípadne aspoň prejazdné body na začiatku článku ako sa to zvyklo dávať.
Nechcem podpichovať, ale predsa ak aj nie je k dispozícii gps záznam, tak sa dá trasa naklikať v mape.

Pre redakciu: skúste zvážiť povinnosť uviesť k článkom trasu. V dnešnej dobe je to otázka pár kliknutí v mape a pridaná hodnota článku je tak razom niekde inde. Vďaka.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma