Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Klubinská dolina s deťmi

Diskusná téma K článku: Klubinská dolina s deťmi

V lokalite Bystrickej doliny, vedúcej povedľa rieky Bystrica medzi kysuckým Krásnom nad Kysucou, Zborovom nad Bystricou, Klubinou, Starou a Novou Bystricou sa vinie známa Bystrická cyklotrasa. Jej jednotlivé časti a zážitky z bicyklovania, ako sme ju spoznávali s mojimi ratolesťami, nájdete v predchádzajúcich článkoch.

Rc

velmi pekna dolina a kedysi aj divoka. uz v 70. rokoch tu chodili medvede lovit pstruhy v potoku ako v amerike grizzly lososy :-)

Janabilesova

Neviem, ako je presne vypocitane stupanie uvedene pri clanku, ale zda sa mi mierne nadhodnotene, tak aby to niekoho neodradilo. Rozdiel medzi uvedenou najnizsou a najvyssou nadmorskou vyskou je v tomto pripade smerodajnejsi.

DanielaM

Pekny cyklovylet, vďaka Janka :-), Adam s Evkou sú už riadni cyklisti. Gratulujem

Janabilesova

Danka, ďakujem a pozdravujem Vás všetkých. Cieľom článku bolo priblížiť aj iné cyklomožnosti okrem klasickej Bystrickej cyklomagistrály :-).

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov