Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Klubinská dolina s deťmi

Diskusná téma K článku: Klubinská dolina s deťmi

V lokalite Bystrickej doliny, vedúcej povedľa rieky Bystrica medzi kysuckým Krásnom nad Kysucou, Zborovom nad Bystricou, Klubinou, Starou a Novou Bystricou sa vinie známa Bystrická cyklotrasa. Jej jednotlivé časti a zážitky z bicyklovania, ako sme ju spoznávali s mojimi ratolesťami, nájdete v predchádzajúcich článkoch.

Janabilesova

Danka, ďakujem a pozdravujem Vás všetkých. Cieľom článku bolo priblížiť aj iné cyklomožnosti okrem klasickej Bystrickej cyklomagistrály :-).

DanielaM

Pekny cyklovylet, vďaka Janka :-), Adam s Evkou sú už riadni cyklisti. Gratulujem

Janabilesova

Neviem, ako je presne vypocitane stupanie uvedene pri clanku, ale zda sa mi mierne nadhodnotene, tak aby to niekoho neodradilo. Rozdiel medzi uvedenou najnizsou a najvyssou nadmorskou vyskou je v tomto pripade smerodajnejsi.

Rc

velmi pekna dolina a kedysi aj divoka. uz v 70. rokoch tu chodili medvede lovit pstruhy v potoku ako v amerike grizzly lososy :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma