Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Cyklomost VysoMarch oficiálne otvorili, tip na atraktívny 25 km okruh

DanielaM

Roman, už sa teším , keď ju pôjdeme vyskúšať, nový most je vždy super - vďaka :-)

Bazin

Stav je presne taky ako pise jjano, dakujem.

Co sa tyka "signalky" z velkej casti prechadza chranenymi arealmi kde je problem storocne vrby zotat a spravit cestu nanovo, alebo pretrasovat, predpokladam.

A co sa tyka cyklocesty vyuzivajucu cestnu komunikaciu za Devinskym Jazerom do Zohora, tak to je asi problem nakladnych aut a nie VysoMarchu.

Jjano

V smere od Vysokej nad Moravou cesta poopravovaná. Nie je tam nový povrch, ale pôvodne rozbité miesta, vrátane slávnych dier skrz :-), sú nanovo vyspravené a vyasfaltované. Je to v pohode.
V smere od Devínskej Novej Vsi je (resp. bola vo februári, keď som tam bol) cesta v pôvodnom stave, teda na viacerých miestach je hrboľatá, ale rozhodne to nie je nič, čo by normálneho človeka malo odradiť. Je to veľmi pekný úsek, najmä cez tie rozľahlé lúky.

Tom3

clanok zamerne nespomina rozbity povrch cyklocesty na slovenskej strane alebo sa ho nebodaj podarilo opravit ? Pred niekolkymi rokmi som isiel na bicykli z Devina az po Zahorsku Ves a musim povedat, ze prave neudrziavany povrch ma odradil od toho, aby som sa sem znova vratil :-/ Kedze som nezachytil ziadnu spravu o oprave EV13, tak predpokladam, ze Rakusanov caka poriadny sok, ked z dokonale hladkej rakuskej cyklo-dialnice prejdu do vychodoeuropskej sucasnosti.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma