Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Dobrá Niva, Tri kamene a Kysihýbeľ z Banskej Štiavnice

Daulagiri

Tiež som začal v posledných rokoch trochu bajkovať a Štiavnické vrchy patria k môjmu hlavnému "ihrisku". Tento rok som dokončil všetky trasy Bajkomktajchom tak sa zídu ďalšie inšpirácie do budúceho roka. V tejto časti ŠV som ešte takmer nebol, ten výšľap do lomu vyzerá zaujímavo, pôjdem možno opáčiť budúci rok.

Fizik

dobré cyklotrasy sú aj od Troch kameňov smerom na Kozelník a Banskú Belú. Cez Halču do sedla Dubinky a odtial je viac možností, napríklad po žltej k Halčianskemu jazeru.

Matobee

Slušný okruh s deťmi, ale ako vhodne uvádzaš sú trénované. Makači. :-)
Veľmi pekné zábery. Páči sa mi ten síce oplotení ale pekný, neznámy dubový háj nad Dobrou Nivou. Fajn tip, tam sa musím niekedy pozrieť. Tiež si pekne zachytil kameňolom a lesovňu Kysihýbeľ. Mravčia pomsta je skvelý názov lezeckej cesty. Zasmial som sa. :-)

V tomto kraji som absolvoval moju zatiaľ najdlhšiu túru s pár menšími zachádzkami. Okruh Krupina, Žibritov, Banský Studenec, Babiná, Krupina. Bez pár km bola dlhá ako vaša cyklo.
Podobne ako vy s kofolou som na Banskom Studenci s langošom a pivom počas minuloročného augustového ochladenia obišiel naprázdno aj ja. Akurát som si namočil nohy do tajchu a minul vlastné zásoby.
V Babinej sa mi už pošťastilo a za odmenu som dostal dva najlepšie čapované Corgone, aké som keby pil. Čo je môj jediný kompliment tejto značke za život. Čapoval starší pán a bola to bomba.
Najkrajšia časť bola od mne sympatickej Babinskej železničnej stanice popod Mäsiarsky Bok na samoty nad Krupinou ožiarené podvečerným slnkom. To som však išiel opačne ako vy.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma