Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Jazero Izra - cyklookruh z Trebišova

Diskusná téma K článku: Jazero Izra - cyklookruh z Trebišova

Mesiac august sa prehupol do poslednej dekády. Počasie je ustálené, a tak namiesto pešej turistiky uvažujem nad niečím, kde by som mohol ísť na bicykli. V mojom okolí mám aj tak všetko prechodené, ale je treba sa trocha otestovať, či jarná príprava na bicykli bola počas pandémie dostatočná.

Muraddin

Ahojte, skúsim sa spýtať tu. Nevie niekto, ako je na tom trasa od jazera Izra hore pod modrej na Čatorňu a ďalej po zelenej na Veľký Milič? Počul som, že to bolo uzavreté a v katastrofálnom stave.

Ďakujem.

Kamzik

Tomáš: ja netvrdím, že to nemal byť kravín, svojho času som sa snažil zistiť, čo to vlastne malo byť (ostalo to nedokončené). Každopádne, ak tam mali byť kravy, tak by to mali luxusné a s pekným výhľadom do krajiny :-) Keďže sa ale strecha už nestihla, dnes už je z toho len ruina. Ja som ale počul o inom účele tejto stavby - možno z kategórie jedna baba povedala. Celkom by ma zaujímalo, keby niekto miestny vedel niečo overené...

Kamzik

Pekný cyklookruh - aj keď ide na pohľad o nenápadné 'kopčeky', kľudne by som zvýšil náročnosť na 3 (stúpanie cez 1200m!). Verziu o kravíne nad Slanskou hutou som ešte nepočul :-) Aj keď to tak teraz už vyzerá, pôvodne to malo slúžiť ási na iný účel - viď foto v prílohe. Ale možno to mal byť luxusný hotel pre 'kravy' (keď si k tomu domyslíme atmosféru 90-tych rokov)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma