Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

PR Veľké letné tatranské putovanie

Rozprávkové Tatranské kráľovstvo sa nachádza v severnej časti Slovenska v nádhernej a rozmanitej prírode Tatranského národného parku. Rozprávkové tatranské putovanie vás zavedie po kraji plnom majestátnych štítov, krištáľovo čistých plies, slnečných strání plných kvetov, miest s množstvom vtákov, srniek, kamzíkov a svišťov, k vodopádom a na rôzne zaujímavé turistické cestičky a chodníčky. A aby ste tento kút nespoznávali sami, sprevádzať vás budú Ochranko Tatranský, Lomnička Kvetinková a Smrečinka Lesná.

Rozprávkové postavičky Ochranko Tatranský, Lomnička Kvetinková a Smrečinka Lesná pomôžu vašim deťom pri zábavnom a náučnom spoznávaní Vysokých Tatier. Prostredníctvom pútavých príbehov ich budú motivovať pri splnení zaujímavých úloh v Tatranskom pase, do ktorého deti zbierajú pečiatky a postrehy z miest, ktoré ste počas vášho pobytu navštívili. Navyše po splnení niekoľkých úloh sa môžete zapojiť do súťaže o rozprávkové pobyty vo Vysokých Tatrách.

Tatranské pasy si vyzdvihnete v Tatranskej informačnej kancelárii v Starom Smokovci (budova HZS), v Tatranskej Lomnici (budova Knihy) alebo na Štrbskom Plese.

Viac informácií si môžete prečítať na tu.

Realizované s finančnou podporou Ministerstva dopravy a výstavby Slovenskej republiky

Organizátori akcie

Najnovšie