Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Ferrino Caribou

LuboO

No neviem, vaikiki, osobne mam so znackou Ferrino velmi dobre skusenosti, treba popisat, ake zle skusenosti mas ty...

Vaikiki

So znackou FERRINO mam len zle skusenosti. NEdoporucujem kupovat nic od tejto firmy.Produkty od tejto firmy budu seriozny predjacovia outdoor-u ztahovat z ponuky pre vazne prakticke nedostatky.

Igor STRHÁRSKÝ

Na základe tohto článku som si túto sedačku objednal. Takže, pokiaľ s ňou nebudem spokojný, môžem ju reklamovať u autora? :-)

Michal Bartko

Mišo Gonda, ak potrebuješ pomôcť s odskúšaním detskej sedačky, ochotne ti pomôžem. Mám pre teba náklad vysoký 193 váha 97 schopný zásobovať ťa piti-jedi-vom počas testu. :-)

Milan

Ahoj, uz druhy rok pouzivam uvedenu sedacku, kupil som si ju pre maleho na svoje narodky :-) = super vec, vysoka spokojnost, palicky su pri narocnejsich turach skutocne nutne, presli sme uz aj rebriky a retaze... :-), maly spoza chrbta hlasi znacky = som velmi velmi spokojny. Zaver: vysoka funkcnost, viacero uzitocnych doplnkov.

Ivana

My mame detsku krosnicku Chicco Caddy. Pobehali sme v nej uz od jedneho roka maleho prakticky cele Vys. a Zap. Tatry. Strieska proti dazdu a slnku sa osvedcila. Inak velmi pohodlna, maly ktory nie je schopny zaspat inde nez vo svojej postielke, resp. svojom kociku, v nosici hned na prvy raz zaspal a odvtedy si v nej pospi rad hocikedy ;-)

LuboO

Miso, nebudes... A toto nie je reklama, ale recenzia...

Mišo Gonda

Ešte niesom tak ,,naviazaný" na Ferrino,aby som len vychvaloval.Práve preto chcem najprv otestovat,aby som nepisal o niečom čo som ani neskusil.Hádam budem objektívny.

Lubo

Mišo, otázka znie, či pár pravdivých slov vyjde z pera obchodného zástupcu.

Mišo Gonda

Ahoj,ďakujem za reklamu a hlane za praktické skúsenosti.Inak teraz sa začala dobre predávať na SVK,tak uvidíme či s ňou bude relatívna spokojnosť ako napr. u teba.Ak by si chcel potom niekedy vidieť nejaké vzorky,stačí sa ozvať buť e-mailom alebo telefonicky.
Aj ja už musím otestovať poriadne nejaký ruksáčik a napísať zopár pravdivých slov.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma