Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: S Túlavými topánkami na Makovicu

Diskusná téma K článku: S Túlavými topánkami na Makovicu

Nezvyčajne pomalý nástup pani Zimy nám dovolil absolvovať aj rozlúčkovú turistiku bez brodenia snehom, ktorý by bol pre našu 14-mesačnú turistku ešte priveľkým sústom. Motiváciou na spoznávanie ďalšieho okruhu plného krás Slanských vrchov nám bolo stretnutie priateľov z geocacherskej komunity, na ktorom sme nechceli chýbať.

Adina

Veľmi pekný článok. Páči sa mi, ako chodíte s drobcom na hory. Klobúk dole pred tatinom, že ten živý batôžtek na chrbte ochotne nosí. Odskúšala som si :-) ... Tieto časti hôr nepoznám, len na Šimonke som bola. Už sa mi rodi v hlave plán na budúci rok opäť s partiou navštíviť východ. Vždy boli takéto návštevy úspešne. Veď majú byť prečo :-).

Edy

Bola to naozaj velmi pekna tura :) Clanok ako pripomenutie si tohto dna potesil :)

Jankab

Velmi pekny clanok! Inak, bola som tuto trasu asi pred 3 tyzdnami, s tym, ze som to z Makovice este trhla na Rankovske skaly. Skoda, ze tvoj clanok vysiel az teraz, mozno by mi tvoj gpx trek pomohol lepsie sa tam orientovat :) Mas pravdu, je tam troska chaoticke znacenie s tou novou zltou - okolo skal pod Pariakovou - kedze este nie je na mape a nevedela som presne co a ako (aj ked som predtym citala na internete, ze ta nova zlta tam je) a tak som od skal sla radsej naspat na cervenu a pokracko na Makovicu :) Inak aj Vyznik je podla SHOCARD mapy tak troska inde umiestneny ako v skutocnosti :D Ale tak s GPS si to clovek moze dovolit, nestrati sa :)

Bazin

pekne napisane a nadherne foto jesenne aj s inverziou a to kamenne srdce a tvare su spica.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma