Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Ako na túry s malými deťmi I.

Zdenči

jjano...neber to zase úplne doslova. Pokusného králika sme z neho nerobili. Už predtým som si čo to prečítal a popýtal sa na skúseností iných, ktorí už s dieťaťom v takej výške a rovnakým spôsobom boli a ich dieťa nemalo žiaden problém.

Jjano

Kua, Zdenči, ževraj "sme skúsili ... čo urobí s našim Kubom jazda lanovkou".
Hmm, ja osobne by som teda zo svojho dieťaťa (a ani z iného) pokusného králika nerobil. Ale proti gustu žiaden dišputát.

Zdenči

My sme skúsili začiatkom júla, čo urobí s našim Kubom jazda lanovkou. Mal necelých 10 mesiacov. Výjazd na Chopok zvládol bez problémov. Ale nadmorskú výšku sme dávkovali postupne a skúšali ako to bude na neho pôsobiť. Dva dni predtým túry do 1300 m.n.m. a znášal to bez problémov.

Adina

Pred pár rokmi som bola na jednej krásnej akcii s jednou turistickou cestovkou. Mladý ľudia milujúci hory. Veľmi peknú stránku mali. Keď začali do rodín pribúdať detičky, postupne aktivita skončila. Možno len so stránkou, verím tomu. Hikingáči, ste super, že vy pokračujete aj naďalej a aj takýmto spôsobom pomáhate a radíte tým mladým ľuďom, ktorí aj s krásnymí prírastkami do rodiny chcú s túlačkami po horách pokračovať. Je to úžasné :-). Nepoznám lepší portál o horách ako je hiking.sk.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov