Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Náučný chodník Kimbiark - okruh zo Svitu

Diskusná téma K článku: Náučný chodník Kimbiark - okruh zo Svitu

Chodník začína pri základnej škole Komenského vo Svite. Je výsledkom úsilia žiakov školy v spolupráci s Urbárom Mengusovce. Z tabulí sa dočítame o miestnej histórii, faune, flóre, geológii a kultúre. Na miestach panoramatických výhľadov spoznáme miestopis Kozích chrbtov, Vysokých a Nízkych Tatier.

Sona

Tak sme sa sem konecne vybrali, je to velmi pekne, hoci sme nemali taku peknu viditelnost ako vy. V smere navratu od Mengusoviec do Svitu znacenie chyba, ale v terene aj podla popisu je to dost jasne. Vdaka za tip.

Knor

Tiez si uz videl uzovku ako poziera zabu. Ale za jeden den slepucha, uzovku aj vretenicu, to musel byt pre krpcov zazitok.

Bazin

Dzakomoo, predajca tvrdil ze je original,ale visacku nema.
DanielaM, dakujem. Uz im rodicia ani vo vysokohorskom terene nestacia a cakaju na nas :-) Aj som myslel, ze by ste tam zasli :-)

DanielaM

Vdaka Roman, mame to na skok z tatier, urcite sa pojdeme pozriet. Chalani paradne rastu :-)

Dzakomoo

pozri z coho a kde je vyrobeny. asi to bude nejaka skutocna kvalita.

Bazin

Hej o NCH vecinou clovek ani netusi. Jasne synator sa rozhodol, pre Goralsky klobuk, a vies Ty, ze si ho pochvaloval aj ked bolo teplo?

Dzakomoo

som ani netusil, ze tu je nejaky naucny chodnik. dobre vediet. a ako pozeram, sprevadzal vas nejaky Goral (chlapec v oranzovom tricku) :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma