Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Jesenný Wechsel s dieťaťom

Diskusná téma K článku: Jesenný Wechsel s dieťaťom

Dve hodiny jazdy alebo 170 km juhozápadným smerom od Bratislavy sa nachádza najvýchodnejšie pohorie Álp – Wechsel. Svojím charakterom mi trochu pripomína západnú časť Nízkych Tatier okolo Ďurkovej, ale v menšom merítku. V polovici októbra 2017 kulminuje babie leto, pred nami máme víkend v Bratislave, tak reku, poďme sa v sobotu pozrieť na Wechsel. A tak aj bolo.

Sona

Vyzera to super. Pozeram na ten Dreiländereck, tak sa mi zda, ze ich po Rakusku maju ako my Priehyb alebo Magur.

Vladimir50

Chodím na Panoramaloipe na bežky pravidelne od roku 2006 a stále si hovorím, že sa sem raz vyberiem aj na pešiu túru. Zatiaľ sa mi to nepodarilo, tak som si to pozrel a prečítal bez snehu aspoň takto. Paráda.

Martin knor

Bol som tam v novembri 2015. Len som nesiel zo sedla, ale spod kopca. Kedze chata uz bola zatvorena, na celej prechadzke som nestretol jedineho turistu.
Inak, na kopci su sipky a na jednej je Bratislava. Pred casom som stretol rodacku zo St Corony a pytal som sa jej, ci z Wechsela mozno vidiet Bratislavu. Vravela, ze ona ju z toho kopca este nevidela a to tam bola zopar krat.

Daulagiri

Krásna krajinka naozaj trochu pripomínajúca svojou oblosťou Nízke Tatry. Mali ste dokonalé počasie čo dokazujú vydarené fotky. A vyzerá že Dita si to tiež užíva :o)

Adushka

Vďaka všetkým za milé komentáre :) Zareagujem aspoň na posledný Maťov - veru hej, z Dity nám vyrastá správna turistka, chodenie ju zatiaľ baví :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov