Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Ako vegánsky stravovať dieťa na túre

Diskusná téma K článku: Ako vegánsky stravovať dieťa na túre

Keď nášmu Maťkovi ako čerstvo dvojročnému zistili silnú alergiu na vajce a mlieko a zakázali potraviny obsahujúce aj ich stopy, boli sme zúfalí. Naša strava obsahovala samé mlieko, syry, maslo, nátierky, deti jedli kaše, domáce vajíčka. Čo len bude to úbohé dieťa jesť? A najmä, čo bude jesť vonku, kde nie je priestor na nejaké sofistikované varenie?

Beta

Soňa, perfektne pútavý nadpis. Pritiahol ma,lebo ktorí rodičia vegánsky stravujú veľmi malé dieťa? :-)). Samozrejme, aj článok zaujímavý.

PaliT

Mám kamošku vegánku, ktorá by sa nadpisu určite potešila. Ale po prečítaní vety – "vegánska strava plus mäso a ryby", by ju asi pinclo. Nuž, mne toto riešenie pripadá vcelku logické, tak považujem článok za užitočný.

Sona

Tak to je najlepsie vystihnutie nasej diety. Ale kedze na tych turach je to bez masa a ryb, tak keby v citani pokracovala, zase by sa spamatala :)

Beta

PaliT, ťa veta "vegánska strava plus mäso a ryby" mňa sa veľmi páči hoci som vegánka :-), veta je vtipná. Ja som to vziala, že Soňa má zmysel pre humor :-)

Tomka

Človek si ani neuvedomuje čo všetko môže byť záťažou na turistike.
Páči sa mi Tvoj prístup - hľadať cestu ako sa to dá a nie výhovorku ako to nejde.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma