Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Sicília – tipy na výlety s dieťaťom 1. časť

Diskusná téma K článku: Sicília – tipy na výlety s dieťaťom 1. časť

Sicíliu mám vo svojom pomyselnom zozname miest na turistiku už dlho. Veď koho by nelákala napríklad Etna. S 11-mesačným dieťaťom si však musíme dať trochu ľahšie a realistickejšie ciele, a tak si vyberáme oblasť v západnej časti ostrova a začiatkom mája 2017 tam strávime týždeň. Rada sa s vami podelím o turistické aj cestovateľské tipy.

Daulagiri

Na Sicílií som bol kedysi ako tínedžer s rodičmi na klasickej dovolenke pri mori. Už vtedy som mal chuť tam behať aj po horách, krajina vyzerala zaujímavo a tento článok to len potvrdzuje. Pamätám si že v tom čase tam bolo tiež neznesiteľne teplo a navyše aj Etna chrlila popol a lávu :-)
My sme navštívili mestečko Cefalú na severnom pobreží, to Erice v článku vyzerá tiež veľmi zaujímavo, hlavne tie výhľady do krajiny. Rád čítam takéto cestopisy s krásnymi fotkami a navyše s krajiny ktorú som tiež trošku navštívil. Vďaka za vyvolanie spomienok ;-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma