Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Vláčikom na Schneeberg

Diskusná téma K článku: Vláčikom na Schneeberg

Keď môj 5-ročný syn povedal, že chce oslavu narodenín a na nej len svoju Katušku, ja som si povedala, že nebudeme sedieť niekde vnútri, ale pojmeme to zážitkovo. A keďže Schneeberg už roky obdivujem či z diaľnice či pri potulkách priľahlým okolím, padla voľba na zážitkovú „oslavu“ práve na dvojtisícovku z Bratislavy ľahko dostupnú.

Kofoluska

Teraz uz je hore pomerne veterno, to je fakt. Nam na stastie fukalo len na hrebeni, inak bolo krasne pocasie. Nie ze by bolo umorne teplo, ale bolo prijemne, trochu pofukoval vetrik. Dalo sa v pohode aj hrat, aj potom ist na turu. Na hrebeni to tiez nebola vichrica, ale tam uz to bolo naozaj neprijemne a pratali sme sa odtial ako sa dalo.

Inak, ani ja si neviem predstavit, ze by nam tie nase 5rocne deturence vo vlaku obsedeli 90minut. Najma ked sa tesili na to, co ich caka hore a bola to relativne kratka vzdialenost. :)

Lolisha

Boli sme s detmi teraz v septemri :) Detom sa salamandracik velmi pacil, no lutovali, ze uz nechodi historicky stary parny vlacik - ten chodi totiz pocas letnej sezony - otvorene vozne. No tym je to dlhšie - 90 min. Pochybujem, že by mi syn, co ma rok aj pol tak dlho vydržal vo vlaku.

Hore na Hochchneeberghutte nam strasne fucalo, takze detske ihrisko ani ine atrakcie sme nevyuzili - deti sli do nosicov a boli sme radi, ze sme v tom vetre vobec dali taky kratky okruh okolo vrcholoveho kriza.

Martin knor

Ked som tam bol naposledy, tak som siel ku krizu na Vawriegeli takmer plaziacky. Taky bol vetrisko :-?. Ale v zavetri bolo pekne. Pod kopcom som minal turistov s deturencami, ktori slapali hore a nemali ani potuchy, co ich tam caka. (Vlacik vtedy koncil na tej tretej zastavke, uz bol november.)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma