Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Ako viesť deti k zdravému pohybu turistikou

Diskusná téma K článku: Ako viesť deti k zdravému pohybu turistikou

Pohyb je základnou vlastnosťou života. V ľudskom tele je vyše šesťsto kostrových svalov. Aby ľudský organizmus správne fungoval, potrebuje aspoň z času načas používať väčšinu svalov. Pohyb totiž ovplyvňuje nielen fyzickú hmotnosť, ale aj metabolizmus, srdcovocievny systém, vylučovací systém a v neposlednom rade duševné zdravie.

Samkoh

Lubo 6/8/2021 11:05: nepomýlil si sa s prvou vetou? Nestarám sa do intímnych záležitostí autorov, ale cca. začiatkom tohto letaleta si im uvádzal v nejakom príspevku práve tieto veky.

Bikemartin

Ja by som deťom v takom veku ešte neodškrtával najvyšší cyklovrchol na SK. Načo? Zvládnuť to asi zvládnu. Ale či aj chcú?

Celkom by ma zaujímalo čo dnes robí Maxim. Dáva zimný sever Eigeru, alebo sa len motká normálkou na MB ? ;-)
cas.sk/…/horolezec-maxim-6-za…

Lubo

Ked nad tym dalej rozmyslam, tak Kralova hola vobec nemusi byt odveci. Ved v polovici je Chata pod Kralovou holou, co moze sluzit ako medzi-ciel a v pripade nepohody (ci uz s pocasim alebo s chutom slapat dalej) sa ani nemusi ist dalej. Niekedy vyskusame :-)

Lubo

Moje deti nemaju 6r a 10r. S dobrymi bikami - podotykam nie elektro - daju 1000 vyskych metrov. Starsi aj o polovicu viac. Neviem vsak, ci by sa im pacilo stupanie na Kralovu holu. Radsej mame mensie kopceky hore-dole a nazbierame metre.

P.S. Dobry bike je rozhodujuci. Mame Woom OFF prislusnej velkosti. Odkedy jazdia na nich, mimoriadne sa im rozsirili moznosti. Predtym boli kopce obtiazne, s nimi ficia po malokarpatskych trailoch ako draci.

Rc

Eva213, ak by ste to naozaj sli na tu kralovu a tie 6 a 7 rocne decka by to v pohode dali na bajkoch, treba zacat uvazovat nad ich buducou profesionalnou cyklistickou karierou :-) alebo mate elektrobiky?

Eva213

naše deti hory milujú najmä Roháče a ich plesá či Tatliakovú chatu a tento rok ich dokonca chytilo aj bicyklovanie odkedy im z cyklospeciality prišli nové bicykle a teraz vymýšľame ísť na výlet, kde by sme skombinovali aj bicykle aj túru. Zvažujeme kráľovu hoľu - čo myslíte ? Vek detí 6 a 7.

Tomka

Tak teda, radšej s nimi budeme skákať.

Tomka

Peter, no pokiaľ nie si vegetarián, tak môžeš.

Peter61

:-)
tie pochytané koníky treba pustiť, alebo ich môžeme zjesž ?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma