Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Cyklochodník Trstená – Suchá Hora a späť s deťmi

Diskusná téma K článku: Cyklochodník Trstená – Suchá Hora a späť s deťmi

Jednou z novších cyklotrás na Slovensku je v regióne Oravy cyklochodník vedúci z Trstenej k poľským hraniciam. Po tom, ako sme pomerne dobre spoznali Bystrickú cyklotrasu, rozmýšľame o tom, že by sa patrilo obzrieť aj oravskú. Na otočku na jeden deň to máme z nášho domova pri Žiline príliš ďaleko. A tak sa rozhodujeme pre dovolenku v Zuberci. Odtiaľ to je do Trstenej autom asi hodinka. Tak snáď sa cyklovýlet do nepoznaných končín počas dovolenky na Orave vydarí a bude priať počasie.

Janabilesova

Ahoj, teraz je to uz ok. Horny banner s linkami Tury, Vybava... atd sa zobrazoval nekorektne, ale teraz je to uz OK :-).

Lubo

Jana, v com je presne problem? Pozeram stranku a vsetko sa mi zda OK.

Janabilesova

Este by som poprosila o opravu, aby sa link na clanok, resp. detailna stranka s textom a obrazkami zobrazovala spravne. Vrchna cast s linkami sa zobrazuje nespravne... Dakujem.

Bikemartin

Aby platilo "od Belianskych Tatier na západe" musela by si stáť minimálne v Ždiari ;-)

Janabilesova

Myslim, ze z pohladu od severu je to opacne… napravo, cize na vychode je Sivy a nalavo su Belianske Tatry… :-).

Samkoh

V článku sa vyskytla chybička: sivý vrch je zapadnejsie, než Belianske Tatry, takže by tie výhľady mali byť od Sivého vrchu na západe po Belianske Tatry na východe.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma