Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Dolina Kościeliska a tri blízke doliny Zakopaného

Diskusná téma K článku: Dolina Kościeliska a tri blízke doliny Zakopaného

Poľské horské mestečko Zakopané ponúka nespočetné množstvo aktivít so širokým spektrom prírodných krás. Túto výhodu mu prináša ideálna poloha na rozhraní Vysokých, Západných Tatier a Podhalia. Tentokrát navštívime najbližšie doliny tunajších Západných Tatier. Pritiahli nás sem potôčiky, skalné útvary a relatívne veľká voľne prístupná jaskyňa. Taktiež nakukneme do jednej z najdlhších poľských tatranských dolín.

Sona

Podľa stránky poľského TPN je jaskyňa Mroźna v doline Kościeliska až do odvolania zatvorená (rekonštrukcia plánovaná do roku 2023).
tpn.pl/zwiedzaj

Bazin

áno v tej jaskyni z jedného okna zlaňovali do vnútra ako som písal

Beta

Martin, mówisz i masz - znamená: povieš na hlas čo chceš, a toto dostaneš, tak daj pozor čo si želáš :-))
Skalné okná:

Bazin

no oba vrcholi uz mam.Verim ze nejake okna by si nasiel.

Martin knor

V polskej casti Tatier ma dlho laka najma Giewont a novsie Koscielec. Ale aj tie doliny su pekne. Mozno su v nich aj nejake skalne okna :-).

Tomasz.

Polske Tatry - fajn, len ne v sezone. Ked idem do prirody ne chcem sa citit ako v tramvaje. Mesiac tomu (piatok, ne vikend) chteli sme z manzelkou ist do Doliny 5 polskych plies, na Szpiglasowy (Hruby stit) a do Morskeho oka. Ked sme uvideli tisice ludi a aut na Lysej Piliane, tak sme utekli na Vasu stranu Tatier na Batizovske plieso a Ostrvu.

Bazin

Beta, hej mam rád, príroda ľudské hranice nepozná.
Pani "Sabalowa" hovorila, že radsej chodí na slovenskú časť si oddýchnuť od veľkého ruchu. A my si do Zakopaného pre zmenu občas odskočíme za službami a atmosférou horského kúpeľného mesta.

blud,potešenie na mojej strane, hej Pieniny a okolie nás tiež očarilo, prievoz pod Sokolicou je zaujímavý

hiking.sk/…/kde_je_modra_znac…

Blud

paradny clanok, hned som dostala chut sa tam vybrat. zatial vzdy, ked som zabludila niekam do Polska, tak sa mi tam velmi pacilo, teraz naposledy v jesennych Pieninach

Beta

Roman, je to úžasné, že propaguješ tu na hikingu našu časť Tatier. Vďaka. Ochotne som Tvoj článok prečítala - vidno, že máš tú našu časť rád :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma